Frederik Løchte er færdig ved Wimbledon

Frederik Løchte Nielsen og hollandske Robin Haase tabte tredjerundekampen til det tredjeseedede par.

Løchte/Haase - Klaasen/Venus

  • Første sæt: 2-6
  • Andet sæt: 3-6
  • Tredje sæt: 6-7 (0-7)
  • Kampen varede 1 time og 19 minutter

Tredje runde blev endestation for Frederik Løchte Nielsen og hans hollandske makker Robin Haase i Wimbledons herredoubleturnering.

Tredjeseedede Raven Klaasen og Michael Venus fra henholdsvis Sydafrika og New Zealand, der kom til Wimbledon med en sejr på græsset i tyske Halle, blev for stor en mundfuld.

Dermed er der kun ét dansk islæt tilbage i Wimbledon-turneringen. 16-årige Holger Rune spiller sin første kamp i juniorturneringen omkring 15.30. Se kampen på TV 2 SPORT.

Caroline Wozniacki blev slået ud i tredje.

Frederik Løchte Nielsen vandt Wimbledon tilbage i 2012 sammen med britiske Jonathan Marray.

Sådan forløb kampen

/ritzau/

Klaasen og Venus gav næsten intet væk i egne partier, og samtidig havde de et godt tag på Løchte, som de brød fire gange.

Den dansk/hollandske duo, der var seedet som nummer 16, fik tidligt en åbning i modstanderens første serveparti ved stillingen 0-30, men favoritterne svarede tilbage ved at vinde de fire næste bolde og dermed partiet.

I stedet blev Løchte brudt til 1-3, da han servede for første gang i kampen. Heller ikke næste gang formåede danskeren at holde serv, og så brød den tredjeseedede duo til sætsejr på 6-2.

Andet sæt var mere lige, og de syv første partier faldt alle ud til servernes fordel. Så var det Løchtes tur, og trods en føring på 40-0 måtte han se sig brudt til stillingen 3-5. Godt et minut senere var sættet tabt 3-6.

Både Løchte og Haase virkede opgivende, og de havde da også noget af et bjerg at bestige, hvis de skulle vende kampen til egen fordel.

Helt sort så det ud, da Løchte blev brudt for fjerde gang i kampen til stillingen 1-2.

Løchte og Haase fik dog nyt mod, da de endelig spillede sig til breakbolde og konverterede til 3-3-udligning.

Nu matchede de modstanderne med overbevisende partier og tvang sættet ud i tiebreak.

Her gik det dog helt galt for Løchte og Haase. Danskeren lavede blandt andet to dobbeltfejl i træk, og tiebreaken blev tabt 0-7.