Wimbledon

Serena Williams får bøde for at ødelægge Wimbledon-bane

Serena Williams, der er syvdobbelt Wimbledon-mester, skal betale 66.500 kroner for at have ødelagt en af Wimbledons baner med sin ketcher.

Den amerikanske tennisstjerne Serena Williams bankede mandag sin modstander ud af banen, da hun spillede sig videre til kvartfinalen ved Wimbledon.

Før turneringen startede bankede hun tilsyneladende også lidt for hårdt til en af Wimbledons baner med sin ketcher. Serena Williams har i hvert fald modtaget en bøde på 10.000$ - svarende til 66.500 kroner - for at ødelægge en af Wimbledons baner. Det skriver nyhedsbureauet AP.

Det oplyses ikke nærmere, hvad der præcis er sket under Williams' træning op til turneringsstart, men de slår fast, at det er en af de baner, der er i brug under turneringen.

Med sejren i ottendedelsfinalen sikrede Serena Williams' sig dog minimum en præmiecheck på 2,5 millioner kroner, så der burde være nok til både bøden og opsparingen.

Bøden er langt fra den første i forbindelse med årets Wimbledon. I weekenden fik den russiske topspiller Daniil Medvedev ligeledes en bøde for at ødelægge dele af en Wimbledon-bane. Efter sit nederlag i tredje runde var han så frustreret, at han smadrede ketcheren i græsset på vej ud af banen. Det kostede ham en bøde på 36.500 kroner.

Russiske Daniil Medvedev fik en bøde efter sit Wimbledon-exit, da han valgte at smadre ketcheren ned i græsset. Video: TV 2 SPORT

Mandag blev italienske Fabio Fognini så straffet for sin voldsomme udtalelser i kampen mod amerikanske Tennys Sandgren i tredje runde.

- Forbandede englændere. Bare der var en bombe, der ville eksplodere på det her anlæg, lød de voldsomme ord fra Fabio Fognini, som der, formentlig grundet sprogbarrieren, ikke var nogen, der reagerede på undervejs i kampen. Det kostede Fognini en bøde på 25.000 kroner.

En bøde, TV 2 SPORTs tenniseksperter mener er alt for billig. Det kan du læse mere om her: