Wimbledon

Wimbledon-overraskelse brød sammen, da han spillede sig i kvartfinalen

Guido Pella blev overmandet af gråd, da det stod klart, at han havde spillet sig frem til sin første Grand Slam-kvartfinale nogensinde.

De fleste mennesker har drømme, som de regner med aldrig kommer til at gå i opfyldelse.

Tennisspilleren Guido Pella havde selv sådan en drøm. Den gik dog i opfyldelse mandag aften, da han efter fem hårde sæt slog Milos Raonic og for første gang i sit liv spillede sig blandt de sidste otte i en Grand Slam.

Det faktum havde den 29-årige argentiner mere end almindeligt svært ved at forstå. Pella fejrede sejren ved at bryde fuldstændig sammen i gråd over sin præstation.

- Det er en helt fantastisk følelse. Helt seriøst, så troede jeg aldrig, at jeg skulle nå frem til en kvartfinale i en Grand Slam, fortalte Guido Pella efter kampen.

På trods af placeringen som nummer 21 på verdensranglisten så er argentineren bestemt heller ikke forvænt med de store sejre.

Faktisk har Pella bare én eneste turneringssejr i karrieren. Den kom tidligere på året i marts ved Brazil Open, som han vandt med en finalesejr over Christian Garin på det røde grus, som er argentinerens foretrukne underlag.

Derfor er det da også endnu mere overraskende for Pella, at han nu imponerer på græsset i London.

- Det er virkelig fantastisk for mig. Jeg kan godt lide at spille på græs, så jeg vil forsøge at fortsætte med at gøre mit bedste, lyder det fra Guido Pella.

Der skulle da også noget af det bedste til fra Guido Pella for at spille sig i kvartfianlen. Han var bagud med to sæt til Milos Raonic, men fik alligevel kæmpet sig tilbage og tog sejren til sidst.

I kvartfinalen tirsdag venter spanske Roberto Bautista-Agut.

- Det bliver en meget svær kamp, men jeg vil blive ved med at fighte og spille mit spil. Hvis jeg kan få nogle chancer, så tager jeg dem, forklarer Guido Pella.

Roberto Bautista-Agut er nummer 22 på verdensranglisten. Hverken han eller Pella har nogensinde været i en semifinale ved en Grand Slam.

En semifinale spiller de nu om torsdag.