Wimbledon

Holger Rune sætter ord på sammenbrud

Holger Runes skuffelse efter nederlaget i single var så stor, at tårerne begyndte at trille i et interview med TV 2 SPORT.

16-årige Holger Rune er ikke bange for at vise følelser. Heller ikke når det er gået dårligt på tennisbanen.

Efter et skuffende exit i juniorernes singleturnering begyndte tårerne at trille i et interview med TV 2 SPORT, og det har en af verdens bedste juniorspillere det godt med.

- Jeg synes, at det er fint. Jeg sætter ord på mine følelser, og det synes jeg er vigtigt. Det er der mange, der ikke gør. Det kom bare spontant, fortæller Holger Rune dagen efter episoden.

Holger Rune blev slået ud i tredje runde af singleturneringen, hvor han blev besejret i to sæt af Anton Matusevich.

- Det er svært at vinde, når man spiller 10 procent af det, man kan. Jeg missede grundslag og returneringer. Jeg var der ikke fra start, sagde en tydeligt skuffet Holger Rune under det omtalte interview.

Seedet til finaleplads i double

Danskeren var seedet til at vinde juniorernes singlerække ved Wimbledon, der med græsunderlaget har en helt speciel status. Holger Rune er dog stadig med i doubleturneringen, efter han torsdag spillede sig videre til kvartfinalen sammen med sin japanske makker Shintaro Mochizuki.

- Det er fedt. Specielt når det er Wimbledon. Hvis nu det havde været hvilken som helst anden turnering, kunne man godt tænke: ”Ej okay, double er klart andenprioritet”, men her nyder jeg at være med endnu, siger Holger Rune.

Holger Rune vandt sin double sammen Shintaro Mochizuki, efter at de var et parti fra nederlag i Wimbledon. Video: Malthe Henriksen

I fredagens kvartfinale skal Rune og Mochizuki spille mod canadieren Liam Draxl og Govind Nanda fra USA, der er seedet som nummer syv.

Holger Rune og Shintaro Mochizuki er seedet som nummer to i doubleturneringen. Danskerens kvartfinale vises direkte på TV 2 PLAY med en forventet kampstart klokken 16. Se hele sendeplanen her.