Kommentator tvivler på, Serena Williams når flere Grand Slam-finaler

16x9
Serena Williams fik ikke et ben til jorden i Wimbledon-finalen 2019, hvor Simona Halep besejrede hende 6-2 6-2. Foto: Will Oliver / Ritzau Scanpix

Serena Williams har vundet 23 Grand Slam-titler i karrieren, men hun har tabt de seneste tre Grand Slam-finaler, hun har stået i.

37-årige Serena Williams mangler blot én sejr for at tangere rekorden for flest vundne Grand Slams i damesingle.

Amerikaneren har vundet 23 Grand Slam-titler i karrieren og jagter australske Margaret Courts rekord på 24, som blev sat i 1973.

Lørdag missede hun en chance for at tangere rekorden, da hun tabte Wimbledon-finalen til rumænske Simona Halep med cifrene 6-2 6-2.

Ifølge TV 2 SPORTs tenniskommentator Patrik Wozniacki kan løbet om rekorden være kørt for den 23-foldige Grand Slam-vinder.

- Jeg har min tvivl, om Serena Williams kommer til at stå i en Grand Slam-finale igen. Det bliver i hvert fald svært.

- Det virker, som om de unge begynder at få et overtag på Serena Williams i de her kampe. De er ikke så nervøse, siger Patrick Wozniacki.

Serena Williams vandt senest en Grand Slam i januar 2017, hvor hun kunne lade sig hylde som vinder af Australian Open.

Siden da har hun været i to Wimbledon-finaler og en US Open-finale, men alle tre gange er den ellers sejrsvante amerikaner endt med at tabe.

- Tre gange har de yngre konkurrenter slået hende, og spørgsmålet er bare, om hun har det, der skal til for at vinde den sidste kamp, lyder det fra Patrik Wozniacki.

På pressemødet efter Wimbledon-finalen blev Serena Williams spurgt ind til, hvad hun anskuede som grunden til, at hun har tabt de tre seneste Grand Slam-finaler.

Det havde den amerikanske tennisstjerne svært ved at svare på, men hun tror fortsat på egne evner.

- Jeg skal bare finde en måde at vinde en finale.

- Måske ville det hjælpe meget at spille finaler uden for Grand Slams, bare så jeg kan komme ind i rytmen – når jeg så står i en Grand Slam-finale, kan jeg være mere vant til det og ved, hvad jeg skal gøre, og hvordan jeg skal spille, lød det fra amerikaneren.

Serena Williams vandt sin første Grand Slam-turnering som 17-årig tilbage i 1999. Herunder kan du læse om hendes 23 Grand Slam-sejre i damesingle.

Serena Williams' Grand Slam-titler