Tennis

Wozniacki møder 'ubehagelig' modstander i sidste store US Open-optakt

Caroline Wozniacki var sidste år seedet som nummer to i Western & Southern Open.

Caroline Wozniacki er useedet til turneringen i Cincinnati og skal allerede i aktion i første runde.

Se Western & Southern Open på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki kommer på en hård opgave fra start i Western & Southern Open, som på mandag begynder i den amerikanske by Cincinnati.

I første runde venter det 19-årige stortalent Dayana Yastremska, som allerede har vundet tre WTA-turneringer i sin korte karriere.

- Yastremska er en svær opgave. Den unge ukrainske teenager slår utrolig hårdt og straffer sine modstanderne med vinderslag, hvis hun får lov til at styre spillet foran baglinjen.

- En ubehagelig modstander for Wozniacki, som ikke må blive for passiv og forsigtig som i nederlaget til Iga Swiatek i Toronto, for så ligner det desværre et tidligt nederlag i Cincinnati, vurderer TV 2 SPORTs tenniskommentator Henrik Jensen.

Yastremska har vundet 25 kampe i år, og i denne uges turnering i Toronto vandt hun blandt andet over profiler som Johanna Konta og Victoria Azarenka.

Useedet i turneringen

Sidste år var Caroline Wozniacki andenseedet i turneringen og sad over i første runde. Hun tabte i anden runde til Kiki Bertens, som senere vandt turneringen.

I år var danskeren ikke blandt de 16 seedede spillere på grund af hendes dårlige resultater i år.

Skulle Wozniacki lykkes med at vinde over Yastremska, venter Svetlana Kuznetsova eller Anastasija Sevastova i anden runde. Det er endnu usikkert, om hun spiller sin førsterundekamp mandag eller tirsdag.

Western & Southern Open er den sidste store turnering inden årets sidste Grand Slam, US Open.

Ashleigh Barty er seedet et i turneringen, selvom hun i næste uge overlader førstepladsen på verdensranglisten til Naomi Osaka.

Herunder kan du se hele kvindernes lodtrækning til turneringen.