Tennis

Knust Serena Williams trækker sig i finalen

Serena Williams kæmpede for sin første WTA-titel siden 2017, men den 23-foldige Grand Slam-vinder måtte grædende trække sig med en skade.

Finalen ved Rogers Cup mellem Serena Williams og Bianca Andreescu blev en kort en af slagsen.

Blot fire partier inde i finalen og bagud 1-3 gik Serena Williams hen til sin stol, hvor hun satte sig med tårerne trillende ned af kinderne.

Kort tid efter trak hun sig med en rygskade, og det fik 19-årige Bianca Andreescu til at gå over og trøste den amerikanske tennisstjerne. De to spillere krammede hinanden og havde en kort samtale, hvor det lykkedes Bianca Andreescu at bringe et smil frem på amerikanerens læber.

I det efterfølgende baneinterview talte den 23-foldige Grand Slam-vinder med en meget svag stemme, og hun måtte flere gange stoppe undervejs i interviewet, fordi tårerne umuliggjorde, at hun kunne tale videre.

- Jeg er ked af, at jeg ikke kunne fuldføre det i dag. Jeg prøvede, men jeg kunne bare ikke.

- Men tak til Jehova, fordi jeg må blive ved med at komme her. Og Bianca, du er en fantastisk atlet.

- Det har været et hårdt år, men vi kæmper videre, lød det fra Serena Williams.

Serena Williams måtte trække sig bagud 1-3 til Bianca Andreescu i finalen ved Rogers Cup. Video: TV 2 SPORT

Modstander hyldede Serena Williams

På grund af skaden endte det altså med, at Bianca Andreescu vandt finalen i Toronto.

Den bare 19-årige canadier var naturligvis glad for sejren, men hun var også tydeligt påvirket af situationen og startede sit vinderinterview med at hylde Serena Williams.

- Jeg ved, hvordan det er at trække sig fra turneringer og at være skadet, og det er ikke nemt. Det her var ikke den måde, jeg forventede at vinde på.

- Men du er virkelig en vinder. Jeg har set dig spille så mange gange. Du er virkelig en vinder både på og uden for banen, lød det fra den unge canadier.

Bianca Andreescu er den første canadier i 50 år, der vinder på hjemmebanen i Toronto.