Tennis

- Jeg er fan af hende, siger Serena Williams om finalemodstander

Bianca Andreescu trøstede Serena Williams, efter amerikaneren trak sig fra Rogers Cup-finalen. Andreescus handlinger har indgydt respekt hos Williams.

Canadiske Bianca Andreescu har fået sig en ny, prominent fan.

Navnet er Serena Williams, og den store opbakning kommer, efter 19-årige Andreescu søndag aften trøstede en grædefærdig Serena Williams på bænken i Rogers Cup-finalen.

Nede med 1-3 i første sæt trak Williams sig med rygsmerter. Med det samme var den unge canadier ovre på Williams' side - klar med flere krammere og opløftende ord.

- Det bedste øjeblik i turneringen var helt sikkert på banen sammen Bianca. Jeg er officielt en fan af hende. Jeg var virkelig ked af det, og hun fik mig til at få det meget bedre, sagde Serena Williams på det efterfølgende pressemøde.

Andreescus 2019 har været noget af en gennembrudssæson. Tidligere på året vandt hun Indian Wells, og nu rykker hun op som nummer 14 i verden.

Bianca Andreescu trøster Serena Williams, efter den amerikanske stjerne måtte udgå med en skade i Rogers Cup-finalen.

Men stjernefanen Serena Williams er lige så imponeret over Andreescus personlige egenskaber - specielt med søndagens handlinger.

- Hun er en fantastisk personlighed. Hun virker ikke som en 19-årig, når hun taler, er på banen eller i hendes attituder, sagde Williams.

Regner med at spille i Cincinnati

Trods sine store rygsmerter regner Serena Williams med at spille turneringen Cincinnati i denne uge.

Rygproblemerne er nemlig noget, hun har døjet med før, og derfor kender amerikaneren alt til, hvordan kroppen reagerer.

- Jeg har haft disse problemer mange gange i min karriere. De er ekstremt smertefulde, men de går væk efter 24, 36 eller måske 48 timer.

Turneringen i Cincinnati begynder mandag. Danske Caroline Wozniacki spiller natten til tirsdag. Du kan se kampen på TV 2 SPORT.