Tennis

Rygproblemer forfølger Serena Williams - trak sig kort inden kamp

Serena Williams nåede aldrig at komme på banen i WTA-turneringen i Cincinnati. Amerikaneren meldte afbud få timer før sin kamp natten til onsdag.

Serena Williams har vundet WTA-turneringen i Cincinnati to gange, men det bliver ikke til en tredje sejr i år.

Den 37-årige amerikaner trak sig nemlig fra turneringen få timer, inden hun skulle have spillet sin første kamp mod kasakhstanske Zarina Diyas. Hendes kamp mod verdensranglistens nummer 80 skulle have været spillet natten til onsdag.

Det var de samme rygproblemer, som tvang en følelsesladet Williams til at trække sig fra finalen ved Rogers Cup søndag, som tvang hende til afbuddet i Cincinnati.

- Jeg har prøvet alt for at blive klar til at spille her til aften (amerikansk tid, red.), og jeg var stadig optimistisk efter min træning denne morgen. Men desværre er min ryg ikke ordentlig, siger Williams til turneringens Twitter.

Under den amerikanske stjernes opvarmning i timerne op til kampen kunne man se hende kæmpe, men flere gange måtte hun tage sig til ryggen.

Serena Williams blev erstattet af Jessica Pegula, som tabte i to sæt til Zarina Diyas.

Kan ikke komme ud af sengen med rygsmerter

Efter finalen i Rogers Cup fortalte Serena Williams om sine store rygsmerter, som forfølger hende i øjeblikket.

- Det er ekstremt smertefuldt, men det går som regel væk efter 24, 36 eller måske 48 timer. Det er utroligt smertefuldt, og normalt kan jeg slet ikke komme ud af sengen.

- Hele min ryg er simpelthen i kramper. Det er så voldsomt, at jeg ikke rigtig kan sove og bevæge mig. Jeg vidste, jeg ikke kunne fortsætte. Det har været et problem mange gange tidligere i karrieren.

Afbuddet kommer mindre end to uger inden Grand Slam-turneringen US Open, og Serena Williams har endnu ikke meldt noget ud herom.

Hun har vundet US Open seks gange - senest i 2014. I alt har Williams 23 Grand Slam-triumfer.

Serena Williams måtte trække sig bagud 1-3 til Bianca Andreescu i finalen ved Rogers Cup. Video: TV 2 SPORT