Tennis

Verdensetter skadet 10 dage før titelforsvar: - Jeg er en smule bange

Naomi Osaka fik pludselig knæproblemer i Western & Southern Open. Hun melder sig selv tvivlsom til US Open.

Det er usikkert, om den japanske tennisstjerne Naomi Osaka stiller op til årets sidste grand slam-turnering, US Open, hvor hun er forsvarende mester.

Sent fredag aften dansk tid trak verdensetteren sig fra mødet med amerikaneren Sofia Kenin i tredje sæt af kvartfinalen i WTA-turneringen Western & Southern Open i Cincinnati.

Jeg gider ikke at være skadet så tæt på US Open, og nu er jeg en smule bange

Naomi Osaka

Osaka følte pludselig ubehag i knæet, og hun tog en timeout, hvor knæet blev undersøgt og bundet ind. Efter kort tid tilbage på banen, måtte hun opgive at spille videre.

- Jeg har ingen idé om, hvad der foregår.

- Sidste år vandt jeg US Open. I år forsøger jeg at komme til at spille US Open, siger Osaka ifølge AP.

Bekymret før US Open

Japaneren skal nu have foretaget en skanning, der skal fastslå, om de pludselige knæproblemer forhindrer hende i at forsvare titlen i New York.

- Det stinker. Specielt fordi jeg ikke gider at være skadet så tæt på US Open, og nu er jeg en smule bange, siger Naomi Osaka til WTA's hjemmeside.

- Jeg føler, at den her skade måske betyder, at der er én procents chance for, at jeg ikke er i stand til at spille, og det bekymrer mig, siger hun videre.

Osaka er ikke den eneste prominente spiller, hvis deltagelse ved US Open er tvivlsom. Serena Williams døjer med rygproblemer og måtte tidligere på ugen opgive at deltage i Western & Southern Open.

Netop Osaka og Williams mødtes i finalen sidste år. Den finale huskes primært for Williams' gentagne raseriudbrud mod kampens dommer.

US Open begynder 26. august.