Tennis

- Jeg har det godt, siger Wozniacki før US Open

Caroline Wozniacki under årets Wimbledon. Daniel Leal-olivas / Ritzau Scanpix

Om fire dage begynder US Open, og den danske tennisspiller Caroline Wozniacki glæder sig til turneringen i New York.

Caroline Wozniacki melder sig klar til årets sidste Grand Slam-turnering.

- Jeg har det godt lige nu. Jeg føler mig sund og er ved at gøre mig klar til US Open. Lige nu er alting godt, og forhåbentlig varer det ved, siger Caroline Wozniacki i et interview med den amerikanske radiostation MetroNews.

Det er første gang, den danske tennisstjerne giver lyd fra sig i medierne, siden hun røg tidligt ud af WTA-turneringen i Cincinnati i Ohio for godt en uge siden.

Her tabte 29-årige Wozniacki til den bare 19-årige ukrainer Dayana Yastremska i første runde, og det fik efterfølgende Patrik Wozniacki til at udtale, at hans søster virkede til at være drænet for selvtillid og tro på tingene.

US Open begynder på mandag, og det er et sted, hvor Caroline Wozniacki tidligere har opnået store resultater. Hun har således spillet sig i finalen to gange. I 2009 tabte hun til Kim Clijsters fra Belgien, og fem år senere stod amerikanske Serena Williams i vejen.

- Jeg elsker atmosfæren. Jeg elsker den summen, som New York giver. Det er det største stadion (Arthur Ashe Stadium, red.) i tennis, så det gør det også altid sjovt, siger Wozniacki i radiointerviewet.

Der er lodtrækning til Grand Slam-turneringen torsdag klokken 18.00 dansk tid.

Efter US Open skal Caroline Wozniacki spille opvisningskamp mod russiske Maria Sharapova i Greenbrier i USA. Dagen forinden, fredag 13. september, spiller danskeren opvisningkamp i mixeddouble med Bryan-brødrene, Bob og Mike, og Sharapova.

Det er også bekræftet, at Wozniacki stiller op i China Open, der spilles fra 22. september til 6. oktober. Her skal hun forsvare sin titel fra sidste år. Den danske tennisspiller vandt også turneringen i 2010.