Tennis

Wozniacki åbner mod kineser i New York

Danskeren åbner US Open mod Yafan Wang fra Kina, der er nummer 50 i verden.

Tennisstjernen Caroline Wozniacki indleder i næste uge US Open mod Yafan Wang fra Kina.

Den 29-årige dansker har mødt den fire år yngre modstander en enkelt gang tidligere, hvor det endte med en overbevisende sejr til Wozniacki. Det var i Kuala Lumpur i 2015.

Yafan Wang er nummer 50 på verdensranglisten og burde være en overkommelig opgave for Wozniacki.

- Det er ikke en uheldig lodtrækning for Caroline Wozniacki, som absolut kunne have mødt stærkere spillere i første runde af turneringen, hvor hun bør have en god chance mod Yafan Wang. Kineseren har ikke vundet mange kampe i de seneste måneder efter en god start på sæsonen, siger TV 2 SPORTs tennisredaktør Henrik Jensen.

- Wang kan dog godt give Wozniacki problemer med sine hårde tunge slag, så den danske finalist i New York i 2009 og 2014 skal spille på et højere niveau, end vi så i Toronto og senest i Cincinnati.

Skulle den tidligere verdensetter vinde åbningskampen, venter der et opgør mod amerikanske Danielle Collins eller Polona Hercog fra Slovenien - i begge tilfælde vil Wozniacki være favorit til at gå videre.

I tredje runde begynder de store udfordringer at melde sig, og her har Wozniacki kurs mod et potentielt opgør mod canadiske Bianca Andreescu.

15.-seedede Andreescu slog tidligere på året danskeren i Auckland i spillernes hidtil eneste møde.

Wozniacki er 19.-seedet i New York efter et skidt 2019, der endnu ikke har budt på en turneringssejr. Hendes kamp mod Yafan Wang er fastlagt til tirsdag aften dansk tid.