Tennis

- Caroline kan spille sig i finalen, siger Piotr Wozniacki

Piotr Wozniacki har stor tiltro til sin datter inden årets sidste store tennisturnering, US Open.

Efter en svær sæson lysner det for Caroline Wozniacki forud årets sidste Grand Slam-turnering, US Open.

Den danske tennisstjerne føler sig rask og klar, og det får også hendes far og træner til at tro på succes i USA.

- Hun kan helt sikkert spille sig i finalen. Hvis hun vinder de første to-tre kampe, kan hun blive meget farlig for alle sammen, siger Piotr Wozniacki til TV 2 SPORT.

På tennisanlægget i New York har han i de seneste dage kunnet følge med i sin datters træning mod verdensstjerner som Angelique Kerber og Ashleigh Barty, hvor hun har set godt ud.

- Hun træner og spiller godt. Hun rammer bolden godt, hun smiler, og der er en god atmosfære omkring hende, så vi håber hun holder det niveau, siger han.

Vigtigt at komme godt i gang

Den 29-årige dansker har ellers både kæmpet med sygdom og skader i denne sæson, hvor hun for første gang i 12 år ikke har vundet en eneste turneringssejr.

Nu har hun så mulighed for få oprejsning i USA, hvor hun traditionelt har haft succes med blandt andet to finalepladser i 2009 og 2014, og skal man tro hendes far, så kan US Open blive et godt punktum for et ellers hakkende år.

- Caroline har ikke spillet sig langt i turneringer på det sidste, så det er utrolig vigtigt, at hun kommer godt i gang, for så bliver hun meget farlig, siger Piotr Woznacki.

Caroline Wozniacki indleder US Open tirsdag med sin førsterundekamp mod kineseren Yafan Wang.