Tennis

Wozniacki indskrevet på Harvard

Caroline Wozniacki bytter for en stund tennisspillet ud med skolebænken. Justin Lane / Ritzau Scanpix

Caroline Wozniacki er blevet optaget på det prestigefyldte universitet Harvard, hvor hun skal deltage i kurset 'Crossover Into Business'.

Caroline Wozniacki har for en kort stund byttet tennisbanen ud med skolebænken, da hun er gået i gang med at forberede sig på en tilværelse efter tenniskarrieren.

Den danske tennisstjerne er blevet godkendt til et kursus på Harvard Business School i Massachusetts, der skal hjælpe professionelle atleter med overgangen til deres næste karriere.

Det har Piotr Wozniacki, Carolines far og træner, bekræftet over for Ekstra Bladet.

'Crossover Into Business' er et studieforløb, hvor de professionelle atleter arbejder sammen med MBA-studerende om at præsentere et semesterprojekt. Et projekt, som Wozniacki skal aflevere i december.

Kurset blev oprettet tilbage i 2017 for verdens bedste basketballspillere i NBA, men er nu begyndt at optage andre sportsatleter.

En drøm, der går i opfyldelse

Den 29-årige danske tennisspiller har de seneste par dage været aktiv på de sociale medier, hvor hun gentagne gange har delt billeder ude foran universitetet og i Harvard-tøj.

- At blive godkendt på Harvard Business School er en drøm, der går i opfyldelse. Tak til Anita Elberse og Harvard for denne fantastiske mulighed. Første dag i skole, skriver Wozniacki på sine sociale medier.

Wozniacki har ikke været på skolebænken siden 1.g på Marie Kruse Skolen i Farum, hvor hun 'droppede ud', da tenniskarrieren for alvor tog fart.

Wozniacki er startet sammen med andre kvindelige tennisspillere som Andrea Petkovic, Bethanie Mattek-Sands og Vania King.

Kvindernes tennisorganisation (WTA) har nemlig i en årrække hjulpet spillere, der ikke er i besiddelse af en bacheloruddannelse, med kurser som disse, skriver Wall Street Journal.

Wozniacki er dog snart tilbage på tennisbanen. Om få dage spiller hun to opvisningskampe i Greenbrier i USA.

- Nu bliver jeg her og passer på kroppen og får trænet lidt, og så har jeg en opvisningskamp om ti dage ikke så langt herfra. Jeg tager det stille og roligt, og så begynder træningen mod Asien, sagde Wozniacki til TV 2 SPORT efter US Open-exittet.

I Asien skal danskeren deltage i WTA-turneringerne i Wuhan og Beijing.