Tennis

Caroline Wozniacki møder russisk modstand i kvartfinalen i China Open

Caroline Wozniacki vandt sikkert sin kamp i 3. runde i China Open i to sæt. Leo Ramirez / Ritzau Scanpix

Den 22-årige russer Daria Kasatkina har vundet tre ud af fire opgør mod Wozniacki på WTA-Touren.

Se Wozniackis kvartfinale på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY klokken 10.30.

Caroline Wozniacki skal i kvartfinalen i China Open møde Daria Kasatkina fra Rusland.

Den 22-årige russer bliver modstanderen, når den forsvarende mester Caroline Wozniacki fredag skal forsøge at spille sig videre til semifinalen i China Open.

Kasatkina slog torsdag landsmanden Ekaterina Alexandrova med 6-4, 6-3 i tredje runde.

Russer fører indbyrdes opgør

Russeren bragede for alvor ind på den internationale scene sidste år, hvor hun en overgang var oppe som nummer ti på verdensranglisten.

I et forrygende 2018 havde Kasatkina samtidig et godt tag på Wozniacki, som russeren slog tre gange, så den indbyrdes statistik hedder 3-1 i Kasatkinas favør før fredagens kamp.

Danskerens kommende modstander spillede sig sidste år frem til kvartfinalerne i både French Open og Wimbledon, og forventningerne var derfor kørt op før 2019-sæsonen.

18-0 i sæt i China Open

Daria Kasatkina har dog slet ikke leveret noget som helst i år, hvor hun ofte er røget ud af turneringerne efter en eller to kampe.

Kasatkina er derfor raslet ned af ranglisten, hvor hun i øjeblikket er nummer 45.

Wozniacki, der vandt China Open sidste år, har heller ikke haft det bedste 2019. For første gang siden 2008 risikerer danskeren at gå gennem et helt år uden en eneste turneringssejr.

Caroline Wozniacki går dog ind på kvartfinalen i sin sidste turnering i 2019 med selvtillid.

China Open er på det nærmeste blevet en hjemmebane for den danske tennisspiller, der har vundet de seneste ni kampe i turneringen.

29-årige Wozniacki vandt som forsvarende mester seks kampe i turneringen i 2018. Danskeren har i seneste ni kampe i turneringen endnu ikke afgivet et eneste sæt, hvorfor hendes sætstatistik hedder 18-0 inden kvartfinalen.