Tennis

Wozniacki kæmper sig videre til kvartfinalen i Kina

Caroline Wozniacki havde store problemer i første sæt mod Katerina Siniakova, men kom tilbage og vandt sættet og efterfølgende kampen i China Open.

Caroline Wozniacki - Katerina Siniakova

  • Første sæt: 7-5
  • Andet sæt: 6-4
  • Wozniacki har nu vundet 18 sæt i træk i China Open
  • I kvartfinalen venter vinderen af kampen mellem Daria Kasatkina og Ekaterina Alexandrova

Caroline Wozniacki efter kampen: - Der er stadig lang vej igen (for at vinde turneringen, red.). Jeg er glad for at være videre. Der er ingen lette kampe. Jeg forsøger at gøre mit bedste.

Tredje runde i WTA-turneringen China Open blev ikke lige så let for Caroline Wozniacki som hendes to første kampe i turneringen.

Her mødte Wozniacki en velspillende Katerina Siniakova, som to gange brød danskerens serv i første sæt. I sidste ende formåede Wozniacki dog at tæmme tjekken og vinde kampen med 7-5, 6-4. Kampen kunne have været afgjort et parti tidligere, hvor danskeren missede tre matchbolde.

Dermed er hun videre til kvartfinalen i turneringen, hun vandt sidste år.

Senere finder vi ud af, hvem hun skal møde i kvartfinalen fredag. Det bliver enten Daria Kasatkina eller Ekaterina Alexandrova. Begge spillere er useedet i turneringen.

Statistik for kampen.

Kampens forløb

Af Ritzau

Wozniacki havde svært ved at få gang i sit spil i første sæt, hvor hun to gange var nede med et servegennembrud mod Siniakova, der sled med spillet - især sine baghåndsslag.

Begge gange svarede danskeren hurtigt tilbage, og det lykkedes til sidst at hive første sæt hjem.

Siniakova brød danskeren to gange i første sæt, men Wozniacki formåede at svare tilbage. Video: TV 2 SPORT

Tjekken virkede frustreret over sine mange fejl, og det udnyttede Wozniacki klogt til at komme godt i gang med andet sæt, hvor hun bragte sig foran med 2-0.

Bedst som alt gik strygende for danskeren, så blev hun igen brudt i egen serv, og Siniakova reducerede til 1-2.

Danskeren fandt dog hurtigt tilbage i den gode rytme og kom foran 4-1, men kort efter meldte nye problemer sig.

Pludselig kunne Wozniacki ikke få sin serv til at fungere. To dobbeltfejl var kraftigt medvirkende til, at Siniakova fik reduceret til 3-4, før danskeren bragte sig på 5-3.

Med sejren inden for rækkevidde havde Wozniacki mere end svært ved at serve kampen hjem. Hun missede tre matchbolde i egen serv, så hendes tjekkiske modstander fik brudt til 4-5.

Med det samme tilspillede Wozniacki sig tre nye matchbolde, da Siniakova skulle serve. Det lykkedes at få lukket den nervøse affære på den anden matchbold - og femte i alt.

Wozniacki har nu slået Katerina Siniakova fire gange i fem indbyrdes kampe. Tjekken har haft størst succes i double, hvor hun en overgang har været nummer et på verdensranglisten.

Wozniacki vandt China Open i 2018, og bortset fra 2019 er danskeren noteret for turneringssejre i samtlige år siden 2008.

I kvartfinalen skal Wozniacki op mod Daria Kasatkina.

Se Wozniackis kvartfinale på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY klokken 10.30.