Tennis

Wozniacki er klar til semifinalen i titelforsvar

Daria Kasatkina gav Caroline Wozniacki hård modstand i kvarfinalen ved China Open, men danskeren lukkede kampen i andet sæts tiebreak.

Se Caroline Wozniackis semifinale på TV 2 SPORT klokken 13.30 lørdag.

Caroline Wozniacki er nu kun to kampe fra at forsvare sin titel ved China Open og vinde turneringen for tredje gang i sin karriere.

I sin sidste turnering i år spillede hun sig i semifinalen efter en sejr over russiske Daria Kasatkina, som er nummer 45 i verden. Selvom hun midt i andet sæt fik behandling på banen for smerter i sin albue, formåede hun at kæmpe sig igennem kampen og til sidst vinde i tiebreak.

Caroline Wozniacki - Daria Kasatkina

  • Første sæt: 6-3
  • Andet sæt: 7-6 (7-5)
  • Wozniacki har nu vundet 20 sæt i træk i China Open
  • Wozniacki møder i semifinalen Naomi Osaka
Statistik for kvartfinalen.

Referat

Af Ritzau

Den 22-årige Kasatkina brød igennem i 2018, men har i denne sæson haft svært ved at leve op til de store forventninger.

Det var da også kun i perioder, at den unge russer viste klassen mod Wozniacki.

Ingen af de to spillere fik på noget tidspunkt serven til at fungere særlig godt, og det gav en lang række servegennembrud i kampen. Første sæt bød på hele fem af slagsen.

Wozniacki fik i første sæt brudt sin serv to gange og var bagud med både 1-2 og 2-3, inden Kasatkina ramte en skidt stime, hvor russeren slet ikke kunne få sit spil til at fungere.

Det betød, at Wozniacki tog fire partier i træk og dermed lukkede hun første sæt.

Andet sæt blev endnu mere dramatisk, da en forvandlet Kasatkina hurtigt bragte sig foran 3-0. Wozniacki fik kæmpet sig ud af problemerne og reducerede til 2-3.

Det havde åbenbart en pris for danskeren, der så sig nødsaget til at kalde en medical timeout for at få behandlet sin albue.

Efter seks-syv minutters behandling udlignede Wozniacki til 3-3, inden russeren igen trak fra, for blot at se Wozniacki kæmpe sig på 6-6 og tvinge sættet ud i en tiebreak.

I tiebreaken bragte danskeren sig foran med 6-1, men det blev alligevel nervøst, da hun missede de fire første matchbolde, inden hun vandt tiebreaken 7-5.

I semifinalen lørdag venter japanske Naomi Osaka. Osaka vandt grand slam-turneringen i New York sidste år.

Wozniacki har slået Osaka to gange i to kampe.