Tennis

Wozniacki forklarer behandling - og glæder sig over sejren

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki modtog behandling undervejs i andet sæt, men formåede alligevel at vinde kvartfinalen i tiebreak.

Caroline Wozniacki havde vundet første sæt 6-3 og netop breaket sin modstander til en 2-3-reducering i kvartfinalen ved China Open, da hun måtte have behandling.

Efter syv minutters ophold i spillet, hvor Wozniacki brugte sin mulighed for at modtage behandling (medical timeout, red.), blev spillet genoptaget. Her så det på ingen måde ud til at påvirke danskerens spil, da serven sikkert blev holdt i eget parti.

- Jeg fik lidt ondt i højre albue, men jeg har fået noget behandling, og forhåbentlig er jeg hundrede procent klar til semifinalen, siger Wozniacki til WTA.

Undervejs i kommenteringen på TV 2 SPORT vurderede tenniskommentator og bror til Caroline Wozniacki, Patrik Wozniacki, at det var en muskulær skade bedømt ud fra behandlingsformen.

Missede fire matchbolde i gyserafgørelse

Danskeren nåede at være nede med en sætbold, men til sidst lykkedes det Wozniacki at vinde andet sæt 7-6 over Daria Kasatkina og sikre en plads i semifinalen. Der måtte dog fire missede matchbolde til, før sejren var en realitet.

- Jeg prøvede bare at holde mig fokuseret. Jeg følte, jeg spillede godt, men hun lavede nogle imponerende slag. Hun kom hurtigt foran i andet sæt, men jeg formåede at forblive cool, aggressiv og holde min plan, så jeg langsomt spillede mig tilbage ind i kampen.

- Jeg nyder virkelig at spille her, og det passer rigtig godt til min spillestil. Jeg har spillet rigtig godt hele ugen, og jeg er virkelig glad for det. I dag var en god test for mig, og jeg nød virkelig, at jeg kunne afgøre det i to sæt og spille på et højt niveau, når der var brug for det, siger Wozniacki videre.

Kampstatistik: Caroline Wozniacki vs. Daria Kasatkina

  • Første sæt: 6-3
  • Andet sæt: 7-6 (7-5)
  • Wozniacki har nu vundet 20 sæt i træk i China Open
  • Wozniacki møder i semifinalen japanske Naomi Osaka
Statistik for kvartfinalen.

Se Caroline Wozniackis semifinale på TV 2 SPORT lørdag klokken 13.30.