Tennis

Murray var vred på modstander: - Han skal ikke tale til mig på den måde

Andy Murray var frustreret over sin modstander, der sagde en lyd, da han skulle serve. Hector Retamal / Ritzau Scanpix

Andy Murray tog en 'venskabelig samtale' med Fabio Fognini, efter at Murray røg ud af Shanghai Open.

Efter en lang kamp på 3 timer og 11 minutter blev Andy Murray sendt ud af Shanghai Open af italienske Fabio Fognini.

Men kampen forløb langt fra uden frustrationer for skotten. I det tredje og afgørende sæt skulle Murray serve, men så kom der en lyd fra Fognini. Det fik Andy Murray hylet helt ud af den.

- Jeg har aldrig oplevet det i en kamp før, og jeg har spillet på den gode side af 800 kampe, sagde Andy Murray til BBC.

Dommeren sagde ikke noget til ham, og jeg var frustreret over det

Andy Murray

- Der var nogle, der lavede en lyd, da jeg skulle til at serve, og jeg så i retningen af, hvor den kom frem. Han (Fognini, red.) sagde så til mig, at jeg skulle stoppe med at glo på ham. Han sagde, at jeg skulle stoppe med at brokke mig og have en form for humor. Jeg ville vide, hvor lyden kom frem, og den kom fra ham. Det er ikke tilladt.

Dommeren sagde ikke noget

Fabio Fognini var kommet bedst fra start i kampen, da han vandt det første sæt i tiebreak. Andy Murray kom stærkt tilbage i andet sæt, som han sikrede med cifrene 6-2. Derfor skulle kampen afgøres i tredje sæt, og også her endte det i tiebreak.

Igen var italieneren stærkest i den disciplin og sendte dermed Murray ud af turneringen.

Men det var ikke skottens exit, der fyldte mest hos ham selv. Det var episoden, hvor han blev forstyrret.

- Det er imod reglerne, det er en hindring, og det burde man ikke gøre. Men han blev bare ved med at sige, at jeg skulle have humor. Men i øjeblikket var der ingen af os, der jokede. Dommeren sagde ikke noget til ham, og jeg var frustreret over det, sagde han efter kampen til BBC.

Murray er i gang med et comeback, efter at en hofteskade har holdt ham ude i en længere periode. I China Open vandt han for første gang siden en operation i januar to kampe i træk på ATP-niveau.

Nummer et på mændenes rangliste er fortsat Novak Djokovic. Serberen vandt i weekenden en turnering i Tokyo og øgede sit forspring ned til Rafael Nadal på andenpladsen.