Bror bekræfter, at Caroline Wozniacki spiller i 2020

16x9
Wozniacki spiller også toptennis i 2020. Foto: Don Emmert / Ritzau Scanpix

Caroline Wozniacki spiller sin f√łrste turnering i 2020 i Auckland i starten af januar.

Caroline Wozniacki sæsonstart i 2020 er faldet på plads.

Det bekræfter hendes bror, Patrik Wozniacki.

- Hun skal spille i Auckland. Som jeg har forstået det, rejser hun til Auckland den 2. januar som planen er lige nu.

- Hvad der s√• ellers er p√• programmet, ved jeg ikke, men jeg ved, at hun i hvert fald helt sikkert spiller de her to f√łrste turneringer, fort√¶ller Patrik Wozniacki med henvisning til, at s√łsteren allerede er p√• deltagerlisten til √•rets f√łrste Grand Slam-turnering Australian Open.

Turneringen i Auckland på i New Zealand spilles fra 6.-12. januar og fungerer som en opvarmningsturnering for netop. Australian Open, der starter den 20. januar.

- Hun vil gerne snart stoppe

Der har været usikkerhed om Wozniackis planer efter denne sæson, hvor kronisk ledgigt og flere andre skader har resulteret i svingende form og spædet til spekulationer om hendes fremtid i international tennis.

Men selvom sæsonstarten nu ser ud til at være på plads, er der endnu ikke styr på, hvor mange turneringer Caroline Wozniacki stiller op i til næste år.

- Jeg ved ikke, hvor mange turneringer (hun skal spille, red.), og det tror jeg også stadigvæk, de tænker over. Det er rigtig dejligt, at hun vil spille i 2020, men jeg ved også godt, at hun snart gerne vil lægge ketsjeren på hylden, siger Patrik Wozniacki.

Spekulationer om fremtiden er ogs√• opst√•et, fordi Wozniacki-lejren har t√łvet med at melde ud om planerne for 2020.

Det kan der dog v√¶re en helt logisk grund til if√łlge Patrik Wozniacki, der minder om, at de bedste spillere p√• verdensranglisten er tvunget til at oplyse deres turneringsplaner allerede nu.

- Når hun ikke er i top-10, skal hun ikke melde ud, hvilke mindre turneringer, hun skal spille. Er man i top-10 må man maksimum spille tre om året, men denne gang kan hun vælge og vrage de turneringer, hun har lyst til.

I 2019 har den danske Caroline Wozniacki deltaget i 15 turneringer med en finaleplads i Charleston i april som bedste resultat. Hendes seneste titel kom i hus ved China Open sidste år.

Hun afsluttede 2019-sæsonen efter China Open i starten af oktober.

Wozniacki ligger i √łjeblikket placeret som nummer 38 p√• verdensranglisten. Det er hendes laveste placering siden september 2016.