Tennis

Skadet Nadal trækker sig før semifinale i Paris Masters

Rafael Nadal skulle lørdag spille semifinale i Paris Masters, men trak sig kort før kampstart.

Rafael Nadal har trukket sig fra ATP-turneringen Paris Masters.

Det sker kort før, at den spanske tennisstjerne skulle have været i kamp i semifinalen i turneringen, men det har en skade sat en stopper for.

Det skriver arrangørerne på Twitter.

- Under den sidste serv i opvarmningen kunne jeg mærke noget i mine mavemuskler, bliver Nadal citeret for at sige på Paris Masters' Twitter-profil.

Dermed sender Nadal uden kamp canadiske Denis Shapovalov i finalen, hvor Novak Djokovic venter søndag.

Djokovic vandt tidligere lørdag sin semifinale over Grigor Dimitrov.

Selv om Nadal misser opgøret mod den nuværende verdensetter Djokovic, vil spanieren alligevel overtage førstepladsen på ranglisten, når den opdateres mandag, skriver nyhedsbureauet AFP.

Skaden kommer dog på et uheldigt tidspunkt for Nadal, der i næste weekend indleder sæsonfinalen, ATP Finals, hvor de otte bedste mandlige tennisspillere i verden kæmper om titlen i sæsonens sidste turnering.

Også sidste år måtte Nadal trække sig fra Paris Masters på grund af problemer med sine mavemuskler, og han meddelte derefter, at han også måtte droppe sæsonfinalen i 2018.

Det, håber han ikke, sker igen i år, hvor sæsonfinalen spilles i London fra 10. til 17. november.

- Forhåbentlig vil tingene blive bedre. Jeg håber, jeg kan blive klar til London. Det er det største mål lige nu. Men jeg kan ikke garantere noget, fordi det lige er sket i dag, siger spanieren til Paris Masters Twitter-konto.