Tennis

Wozniacki afviser at tale om næste sæson

Caroline Wozniacki spillede tirsdag tennis med anbragte børn på KB's tennisbaner på Frederiksberg. Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix

Caroline Wozniackis er endnu ikke begyndt at kigge frem mod den nye sæson, selvom turneringen i Auckland begynder i starten af januar.

Er Caroline Wozniacki færdig som tennisspiller? Stiller hun op til nogen turneringer næste år? Holder sygdommen hende stadig ude?

Spørgsmålene begynder at hober sig op, men Caroline Wozniackis tennisfremtid forbliver stadigvæk et mindre mysterium.

I sidste måned bekræftede hendes bror, Patrik Wozniacki, ellers, at hun ville stille op til Auckland i starten af januar 2020. Det samme gjorde arrangørerne bag turneringen tirsdag. Desuden har Australian Open ligeledes offentliggjort, at danskeren er på deltagerlisten til den første Grand Slam næste år.

Men hovedpersonen selv vil dog hverken be- eller afkræfte noget som helst. TV 2 SPORT mødte hende tirsdag, og her var den danske tennisstjerne kortfattet, da spørgsmålene handlede om tennisfremtiden.

Er du begyndt at kigge frem mod den nye sæson?

- Ikke endnu. Jeg tager det meget stille og roligt. Der er lige lidt tid med familien, så det har været rart.

Så du har ikke nogen deciderede planer for den kommende sæson endnu?

- Ikke endnu, øhhh… Men det tager vi.

Har du nogen mål for den kommende sæson?

- Ikke endnu. Lige nu handler det bare om at kroppen har det godt, siger Wozniacki.

Selvom Wozniacki ikke vil tale om sin fremtid, så fortæller hun, at hun har brugt sin ferie på at spille tennis og være i fitness.

’En masse tid væk fra tennisbanen’

Wozniacki stoppede sidste sæson tidligere, end hun har været vant til.

Og med det kommer naturligvis en længere ferie. Og at danskeren holder en lang ferie, kommer ikke som nogen overraskelse.

Da hendes sæson sluttede tidligere på året, sagde hun nemlig, at hun så frem til en lang ferie.

- Det bliver rart. Jeg vil tage en masse tid væk fra tennisbanen, genoplade og få min krop til at føle sig 100 procent igen, og så vil jeg begynde at komme langsomt tilbage, sagde Caroline Wozniacki på et pressemøde i starten af oktober.

Hvorvidt, og i så fald hvornår, hun så vender tilbage til tennisbanen, vil tiden vise.