Tennis

Bror forsøgte at få Wozniacki til at udskyde karrierestop

Patrik Wozniacki prøvede at overtale sin søster til at stoppe karrieren efter US Open, der er sæsonens sidste Grand Slam-turnering.

Fredag eftermiddag meddelte Caroline Wozniacki til hele verden, at hun stopper karrieren efter Australien Open i 2020.

Men Caroline Wozniackis bror, Patrik, fik det at vide for noget tid siden. Han vidste godt, at hun gik og funderede over, hvornår karrieren skulle have sin ende.

Da hun til en familiesammenkomst fortalte, at det blev efter Australian Open, fortæller Patrik Wozniacki, at han mente, at hun skulle fortsætte og stoppe efter US Open, der er sæsonens sidste Grand Slam-turnering.

- Jeg slog lidt i bordet og sagde, at hun skulle stoppe i USA og tage den her farvelturné igennem sæsonen, da hun fortjener det, siger Patrik Wozniacki i 'Go' Aften Live'.

- Jeg synes i hvert fald godt, at hun kunne have taget sæsonen med. Mest af alt, fordi hun har opnået det, hun har. Hun fortjener den her turné, hvor hun bliver klappet af banen, hvor alt det, hun har leveret, bliver værdsat.

- Men hun grinte bare og sagde, at det var, fordi jeg ville have flere kampe, jeg kunne kommentere, siger Patrik Wozniacki, der har kommenteret sin søsters kampe på TV 2 SPORT.

Hun vil slutte på toppen spillemæssigt og ikke føle, at hun er en af de afdankede spillere

Patrik Wozniacki om sin søster

Har fulgt hende i tykt og tyndt

Patrik Wozniacki fortæller videre, at han elsker at se hende spille, og derfor synes han også, at det er rigtig trist, at det snart er slut.

Han kalder sig samtidig også hendes største fan, og derfor synes han også, at det er rigtig vemodigt. Tennis har fyldt meget i hele familiens liv.

- Jeg har nærmest set samtlige af hendes kampe – det er ganske få, jeg ikke har set. Det er ligegyldigt, om det er klokken tre om natten eller syv om morgenen. Jeg føler selv, at jeg er den største fan, hun har, og jeg har fulgt hende i tykt og tyndt, siger han.

Caroline Wozniacki er fysisk og spillemæssigt i god form lige nu, fortæller hendes bror. Men det er lige nøjagtig det, der gør, at hun vælger at stoppe nu.

- Fysisk er hun på toppen, og jeg tror også, at det er det, hun gerne vil. Hun vil slutte på toppen spillemæssigt og ikke føle, at hun er en af de afdankede spillere. Hun vil slutte i blandt de allerbedste, siger Patrik Wozniacki.

Wozniackis afskedsturnering, Australian Open, spilles fra 20. januar til 2. februar 2020.