Tennis

Wozniacki hyldes af kolleger og konkurrenter: - Du vil altid være en mester

Caroline Wozniacki bliver hyldet af både tidligere og nuværende tennisspillere efter nyheden om karrierestoppet.

- Jeg vil være nummer ét i verden. Jeg vil gerne vinde en Grand Slam-turnering.

Caroline Wozniacki var ikke en gang blevet teenager, da hun første gang tonede frem på nationalt tv og satte ord på sine tennisambitioner.

De kunne ikke være højere inden for sporten, men hun indfriede dem begge. Med lidt mere end syv års mellemrum i en glorværdig karriere, der slutter efter Australian Open i januar 2020.

Fredag meddelte Wozniacki, at den australske Grand Slam-turnering bliver hendes sidste på topplan. Og det har fået en masse tidligere og nuværende tennisspillere til tasterne, hvor de lykønsker hende.

Alize Cornet, aktiv tennisspiller: - Jeg husker første gang, vi spillede mod hinanden i tre og en halv time, da vi var 11. Jeg kan ikke tro, hvordan tiden er fløjet afsted, og hvor en fantastisk mester du er blevet. Stort tillykke til dig og din far for en utrolig karriere, skriver franske Alize Cornet.

Casey Dellacqua, tidligere tennisspiller: - Du vil altid være en mester. Du har haft en fantastisk karriere, Caroline. Der er så meget at være stolt af. Jeg kan ikke vente med at se, hvad der venter for dig.

Kristina Mladenovic, aktiv tennisspiller: - Stort tillykke med en absolut fantastisk karriere, Caroline Wozniacki. Der venter så mange gode ting. Jeg ønsker dig og David alt det bedste.

Noami Broady, aktiv tennisspiller: - Du vil blive så savnet. Jeg ønsker dig alt det bedste i dit næste kapitel i dit liv.

Andrea Petkovic, aktiv tennisspiller: - Vi elsker dig. Du er sådan en inspiration.

Pam Shriver, tidligere tennisspiler og nu kommentator: - Det har været en fornøjelse af kommentere mange af dine kampe. Australien Open-sejren vil være min favorit for evigt.

- Jeg vil gerne takke alt, du har gjort på banen. Det har været med klasse.

Lucie Safarova, tidligere tennisspiller: - Tillykke med en fantastisk karriere. Alt det bedste med dit næste kapitel.

Caroline Wozniacki vandt Australian Open i 2018 som sin største bedrift, men samlet set har hun vundet 30 WTA-titler i single - blandt andet sæsonfinalen i 2017.