Tennis

Wozniacki vil gerne huskes som en fighter

Caroline Wozniacki offentliggjorde i sidste uge, at Australian Open i januar bliver hendes sidste turnering.

Caroline Wozniacki vil gerne huskes som en fighter.

Min karriere har talt for sig selv

Caroline Wozniacki

Det siger den danske tennisspiller i et interview med Ekstra Bladet, efter at hun i sidste uge offentliggjorde, at Australian Open i januar bliver hendes sidste turnering som professionel tennisspiller.

- Min karriere har talt for sig selv, synes jeg. Jeg tror, at man vil huske mig for at have kæmpet og arbejdet rigtig hårdt.

- Og så håber jeg, at mine modstandere og kolleger vil huske mig som et betænksomt og hjælpsomt menneske, som var sød og rar, siger hun til avisen.

Siden meddelelsen om det kommende karrierestop er det væltet ind med rosende ord til den danske tennisstjerne.

- Det er svært at forstå, hvor mange folk jeg har rørt, og hvor mange der har siddet oppe og fulgt mine kampe. At de har betydet så meget for så mange mennesker, siger hun.

Danmarks mest succesrige tennisspiller

Den danske tennisstjerne blev professionel i 2005, og hun slutter sin karriere som 29-årig som Danmarks mest succesrige tennisspiller gennem tiden. Og hun føler stadig, at hun kan begå sig på højeste niveau.

Det er blandt andet også derfor, hun indstiller karrieren netop nu.

- Timingen føles rigtig. Jeg føler stadig, at jeg kan slå alle og vinde turneringer, og jeg ville slutte på et tidspunkt, hvor jeg stadig følte mig fantastisk, sagde Wozniacki i et eksklusivt interview med Good Morning America fredag.

Hun har vundet 30 internationale turneringer inklusive Australian Open i 2018 og sæsonfinalen i 2017.

Caroline Wozniackis afskedsturnering, Australian Open, spilles fra 20. januar til 2. februar 2020.