Tennis

Store muligheder for titel til Wozniacki og Williams, siger ekspert

Onsdag vandt Caroline Wozniacki og Serena Williams over det topseedede par ved ASB Classic.

Efter en suveræn sejr over det topseedede par kan Caroline Wozniacki og Serena Williams øjne en titel i deres første turnering som double-par.

- Der skal rigtig meget til at besejre de to her, hvis de fortsætter med at spille på det her niveau, konstaterer TV 2 SPORTs tennisekspert Tine Scheuer-Larsen.

Onsdag vandt Wozniacki og Williams 6-2, 6-1 over Caroline Dolhide og Johanna Larsson, der var seedet som det bedste double-par i turneringen. Wozniacki og Williams er ikke seedet, fordi de aldrig har spillet double sammen før.

- Serena er en fremragende doublespiller, og hun er i stand til at få Caroline med op på det niveau. Caroline er også bedre, end hun selv tror i det her spil. Der er store muligheder for, at de kan vinde titlen, og ville det bare være skønt for dem begge, siger Tine Scheuer-Larsen.

ASB Classic er Woznaickis næstsidste turnering som aktiv tennisspiller. Hun spiller normalt kun single, men på tærsklen til karrierestoppet stiller hun også op i double, fordi hun gerne ville nå at spille en turnering sammen med sin veninde Serena Williams.

Den bedste makker

Efter kampen var den mulige doublesejr også et tema, selvom Wozniacki og Williams ikke helt bed på snakken om en turneringssejr.

Der var stor forskel i aften. Det ser ud som om, I har besluttet jer for at prøve at vinde turneringen i double?

Caroline Wozniacki: - Vi ville bare gerne vinde i dag, og jeg er glad for at have fået min anden doublesejr på ti år. Det er fantastisk. Jeg har den bedste doublepartner, man kan få.

Er I sultne efter det?

Serena Williams: - Ja, jeg har spillet en masse double i min karriere, så jeg er erfaren. I dag kom noget af min erfaring mig til gode, sluttede Serena Williams efter kvartfinalen.

I fredagens semifinale skal de møde enten Desirae Krawczyk og Laura Siegemund eller Alison Van Uytvanck og Kirsten Flipkens.

Tidligere i sin karriere har Wozniacki vundet to double-turneringer på WTA-niveau. Det var i Memphis i 2009 sammen med Viktoria Azarenka og i Beijing i 2008 sammen med Anabel Medina Garrigues. Serena Williams har vundet 23 double-turneringer – 22 af dem sammen med sin søster Venus Williams og én sammen med landsmanden Alexandra Stevenson.