Tennis

Caroline Wozniacki er i semifinalen efter sejr over den forsvarende vinder

Caroline Wozniacki har spillet sig i semifinalen i sin næstsidste turnering. Fredag slog hun Julia Görges ud i to sæt.

Med en sejr i to sæt har Caroline Wozniacki sendt den dobbelte ASB Classic-vinder Julia Görges ud af turneringen.

Wozniacki vandt sin kvartfinale 6-1, 6-4 over tyskeren, der vandt turneringen i både 2018 og 2019. Dermed er Caroline Wozniacki videre til semifinalen i singleturneringen, hvor hun skal møde Jessica Pegula.

Senere fredag skal Wozniacki på banen igen, når hun spiller semifinale i double sammen med Serena Williams.

Serven gjorde forskellen

I fredagens kvartfinale var det bemærkelsesværdigt, at den normalt så servestærke Julia Görges blegnede over for Wozniacki.

Caroline Wozniacki, der ikke blev brudt en eneste gang i sine syv første sæt i New Zealand, servede endnu engang rigtig godt. Med to gennembrud i Görges serv gav det derfor sig selv, at Wozniacki vandt første sæt uden problemer. 6-1 efter 31 minutter.

I andet sæt var der straks mere spænding, akkurat som vi så det i Wozniackis 1/8-finale. Både Caroline Wozniacki og Julia Görges holdt indtil stillingen 3-3, hvor danskeren brød efter en dobbeltfejl af tyskeren.

Derfra skulle Wozniacki 'bare' holde sin egen serv i de efterfølgende partier, og det gjorde hun uden de store problemer. Dermed er Caroline Wozniacki sikkert videre til semifinalen i sin næstsidste turnering.

- Vi har tidligere spillet nogle hårde kampe, så jeg vidste, at det også ville blive svært i dag. Selv efter 6-1 i første følte jeg mig stadig under pres. Hun kan lave nogle store server og nogle store slag, sagde Caroline Wozniacki efter kampen.

Semifinalen mod Jessica Pegula, der rangerer som nummer 82 i verden, spilles cirka klokken tre natten til lørdag dansk tid.

Allerede fredag morgen skal Caroline Wozniacki dog på banen igen. Noget usædvanligt stiller hun også op i double, og sammen med Serena Williams spiller hun for en finaleplads cirka klokken 8.30 dansk tid.

ASB Classic vises direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. Se sendeplanen lige her.