Tennis

Wozniacki joker om comeback i 2021

Caroline Wozniacki er i gang med sin næstsidste turnering. I hvert fald i single.

Overskuddet var til at få øje på, da Caroline Wozniacki fredag havde spillet sig i semifinalen i sin næstsidste turnering.

Danskeren var i så godt humør efter sin sejr over Julia Görges, at hun gik med til at åbne en kattelem for et comeback i Auckland om et år.

Efter at have takket tilskuerne for mange års opbakning blev Wozniacki spurgt, om hun kunne finde på at holde ferie i New Zealand og tage imod et wildcard til turneringen næste år.

- Måske, hvis Serena vil spille double, grinte Wozniacki, hvorefter tilskuerne brød ud i endnu et jubelbrøl.

Selvom Wozniacki tidligere har sagt, at man aldrig skal sige aldrig i forhold til et comeback, så skal hendes grin dog tages ret bogstaveligt, vurderer TV 2 SPORTs tennisredaktør Henrik Jensen. Han forventer ingenlunde at se Wozniacki i Auckland om et år.

- Jeg hørte det mest af alt som et sjovt svar. Det er selvfølgelig ærgerligt, hun stopper nu, hvor hun spiller så god tennis – men hun stopper på toppen, siger Henrik Jensen og tilføjer:

- Derudover er jeg heller ikke sikker på, Serena Williams spiller næste år.

Ved turneringen i Auckland stiller Caroline Wozniacki op i double sammen med Serena Williams. Det er første gang, de spiller en officiel doubleturnering sammen.

De to veninder ser ud til at have det enormt sjovt, når de spiller sammen, og så har de tilmed været ganske suveræne i deres første kampe, hvor de blandt andet har sendt det topseedede par ud af turneringen.

Fredag spiller de semifinale mod Alison Van Uytvanck og Kirsten Flipkens. Kampen vises direkte på TV 2 SPORT cirka klokken 8.30. Se hele vores sendeplan her.