Tennis

Wozniackis modstander fik et ønske opfyldt i semifinale

Jessica Pegula og Caroline Wozniacki mødte hinanden for første gang, da de spillede semifinale ved ASB Classic.

Alt faldt i hak for Jessica Pegula, da hun natten til lørdag udspillede Caroline Wozniacki i semifinalen ved ASB Classic.

Den relativt ukendte amerikaner, der højst har ligget nummer 55 på verdensranglisten, spillede sig ikke kun i sin tredje WTA-finale. Hun fik også et ønske opfyldt på tærsklen til Wozniackis karrierestop.

- Caroline har haft en fantastisk karriere, og nu stopper hun. Jeg er glad for, at nåede at spille mod hende. Og så er jeg glad for sejren og min plads i finalen, sagde Pegula efter kampen.

- Jeg vidste, at hvis jeg ikke ville have en chance for at vinde, hvis jeg spillede defensivt. Hun er den bedste i verden, når modstanderen spiller defensivt. Jeg måtte tage nogle chancer og tro på mig selv.

Indtil nu har Pegula kun spillet to WTA-finaler. I 2018 tabte hun til Pauline Parmentier i Québec City, og i 2019 slog hun Camila Giorgi ved Citi Open i Washington.

Pegula spiller sit livs kamp

Tine Scheuer-Larsen, tennisekspert på TV 2 SPORT

Ærgerlig afslutning på WTA Touren

Til sammenligning har Caroline Wozniacki vundet 30 singletitler i sin karriere. Den forventede forskel på de to spillere var bare ikke til at se i nattens semifinale.

- Pegula spiller sit livs kamp. Jeg har aldrig set hende spille bedre, så det må man bare give hende: Tillykke med det, siger TV 2 SPORTs tennisekspert Tine Scheuer-Larsen og tilføjer:

- Det er selvfølgelig en rigtig ærgerlig afslutning på WTA Touren for Caroline, men jeg kan godt se bort fra den her kamp. Hun har givet os SÅ mange oplevelser og 30 WTA-titler. Vi har været forkælet i utrolig mange år, hun er en fantastisk personlighed og en stjerne. Det kommer den her kamp ikke til at ændre på.

Statistik fra kampen. Pegula slog klart flest vinderslag.

Ved ASB Classic stiller Wozniacki også op i double, og her lykkedes det danskeren at spille sig i finalen sammen med Serena Williams. Den kamp spilles søndag morgen dansk tid, når Serena Williams har spillet singlefinale mod Jessica Pegula.

Caroline Wozniackis sidste turnering bliver Australian Open. Her stiller hun kun op i singleturneringen.