Tennis

Wozniacki fortryder én ting kort før karrierestop

Caroline Wozniacki spillede søndag sin sidste doublefinale. Ved ASB Classic spillede hun for første og sidste gang sammen med Serena Williams.

Kærlighed kan blomstre på mange måder, og søndag formiddag sprang den ud i fuldt flor i Auckland.

Efter karrierens sidste doublekamp talte Caroline Wozniacki varmt om både turneringen, tilskuerne, sin familie og veninden Serena Williams. Men efter sin sidste turnering på WTA Touren fortalte Caroline Wozniacki også, at der er én ting, hun fortryder.

- Serena, tak fordi du ville spille double med mig. Det har været virkelig sjovt. Det eneste, jeg fortryder i tennis, er, at vi ikke har gjort det noget før. Det har været fantastisk at have det så sjovt på banen, sagde Caroline Wozniacki og tilføjede:

- Det har været en god måde at slutte af på her i Auckland. Jeg kunne ikke have skrevet historien bedre selv, selvom jeg selvfølgelig gerne ville have vundet i dag.

ASB Classic er Wozniackis sidste turnering på WTA Touren, og efter adskillige års doublepause stillede hun op sammen med Serena Williams. De to nåede finalen i deres doubledebut sammen, men her blev de slået af Taylor Townsend og Asia Muhammad.

- Tillykke med en fantastisk karriere, der ikke er helt forbi endnu. Der er én turnering tilbage med hende, og den ser jeg frem til, men jeg har virkelig også haft det sjovt her, lød det anerkendende fra Serena Williams.

- Det har været en fornøjelse, og jeg fortryder også, at vi ikke har spillet sammen tidligere. Men vi nåede det i det mindste.

Søndagens finalenederlag sammen med Serena Williams betyder, at Caroline Wozniacki indstiller karrieren med to titler i double:

  • 2008 i Beijing sammen med Anabel Medina Garrigues
  • 2009 i Memphis sammen med Viktoria Azarenka

Caroline Wozniackis sidste turnering bliver Australian Open, som hun vandt i 2018. Ved den lejlighed stiller hun kun op i single.