Tennis

Ekspert kalder Caroline Wozniackis comeback for 'næsten umuligt'

Caroline Wozniacki leverede et stort comeback, da hun tidligt onsdag morgen spillede sig videre i sin afskedsturnering.

Det var mod almindelig logik, at Caroline Wozniacki onsdag morgen vendte 1-5 til 7-5 i sin kamp mod Dayana Yastremska.

Også selvom Wozniacki har leveret adskillige flotte comebacks i den karriere, der snart er forbi.

- Yastremska er en hardhitter, som Wozniacki tidligere har haft problemer med. Derfor var det en voldsomt stærk sejr i dag, siger TV 2 SPORTs tennisekspert Tine Scheuer.

- Yastremska kommer lige fra Adelaide, hvor hun spillede lige op med verdens bedste, Asleigh Barty. At Caroline fik kæmpet sig tilbage i dag er næsten umuligt, men hun fik så mange bolde over, at Yastremska spillede sig død.

Caroline Wozniacki vandt første sæt med 7-5, og igen i andet sæt kom danskeren bagud. Her blev 0-3 og 2-4 vendt til en sætsejr på 7-5.

- Det var svært for Caroline at finde timingen til at starte med, fordi Yastremska spillede i så højt tempo. Der var Caroline ikke helt med, men så formåede hun at variere spillet mere og slå nogle lidt højere bolde, hvor Yastremska skulle ind og generere mere fart. Hun sled og kæmpede sig til, at der kom flere fejl fra ukraineren, og så brugte Wozniacki sin forhånd long line nogle gange. Det tror jeg ikke, Yamstremska havde forventet, tilføjer Tine Scheuer.

Efter kampen sagde Caroline Wozniacki selv, at hun ’ikke vidste, hvad hun skulle gøre’ ved 1-5 i første sæt.

I tredje runde venter der et møde med verdens nummer 78, Ons Jabeur fra Tunesien, der onsdag slog Caroline Garcia fra Frankrig. Caroline Wozniacki indstiller karrieren, når hun enten har vundet Australian Open eller er blevet slået ud.