Tennis

Piotr Wozniacki raser over billede - forbund forklarer fejl

Piotr og Patrik Wozniacki er fortørnede over, at Caroline Wozniacki ikke er med på en Instagram-collage fra Dansk Tennis Forbund.

Hvad der kan ligne en lille detalje har ført til stor kritik fra Piotr Wozniacki, der er far og træner for Caroline Wozniacki.

Han er fortørnet over en collage med billeder, som Dansk Tennis Forbund (DTF) har sammensat i forbindelse med en fotokonkurrence, der skal hylde hverdagens tennishelte.

Vi er selvfølgelig kede af, at hun er røget ud på Instagram. Det var ikke tilsigtet

Emil Bødker, direktør i Dansk Tennis Forbund

Det sker i anledningen af forbundets 100-års jubilæum, og på DTF's hjemmeside og på Facebook er Caroline Wozniacki med på collagen, men det er hun ikke på Instagram, hvor en del af collagens højre og venstre side er skåret fra.

Ud over Caroline Wozniacki savner Piotr Wozniacki også tidligere mandlige profiler som Kurt Nielsen og Jan Leschly på collagen, der består af nyere billeder.

- For mig er det kun en provokation.

Så du tror, det er med vilje?

- 100 procent. De har ikke respekt for de folk, som har fået hele verden til at snakke om dansk tennis. De burde helt klart være de første på det billede. De andre skal selvfølgelig også være der, for de har en fremtid i tennis.

Direktøren i Dansk Tennis Forbund afviser dog, at det er bevidst, at Caroline Wozniacki er skåret fra på Instagram. Derudover fastslår Emil Bødker, at collagen ikke skal ses som en hyldest af de største personligheder i dansk tennis.

- Collagen er ikke et tilbageblik på de sidste 100 år. Det er et oplæg til en konkurrence, der skal aktivere de danske tennisklubber i 2020. Men Caroline er med på collagen, og så er der desværre sket den fejl, at den automatisk er blevet beskåret på Instagram, så hun ikke er med, fortæller Emil Bødker til TV 2 SPORT.

- Vi er selvfølgelig kede af, at hun er røget ud på Instagram. Det var ikke tilsigtet, tilføjer han.

Caroline Wozniacki er i øjeblikket i gang med sin sidste turnering, Australien Open. Hun spiller igen natten til fredag dansk tid.