Tennis

Spørgsmål om Wozniacki blev for meget for Serena Williams

Serena Williams kalder Caroline Wozniacki for "en af sine bedste venner i hele verden" efter danskerens karrierestop.

Det blev for meget for Serena Williams i det obligatoriske pressemøde efter sit overraskende nederlag til kinesiske Wang Qiang.

Her var journalisterne meget interesserede i at høre, hvad den amerikanske stjerne havde at sige om Caroline Wozniackis karrierestop.

Wozniackis gode veninde og mangeårige rival måtte sige til journalisterne, at hun ikke kunne svare på flere spørgsmål om Caroline Wozniacki og hendes karrierestop.

- Jeg kan ikke svare på Caroline-spørgsmål. Jeg kommer til at græde. Hun er en af mine bedste venner i hele verden, siger Serena Williams på et pressemøde.

- Vi kommer til få et godt liv resten af vores liv sammen, men jeg kommer til at savne hende på WTA Touren.

Mødtes efter nederlag

29-årige Wozniacki har i løbet af turneringen fortalt, hvordan Williams-søstrene var gode til at tage imod hende, da hun begyndte at spille tennis.

Og det er blandt andet tidligere blevet beskrevet, at Serena Williams var der for Wozniacki, da danskerens forhold til golfspilleren Rory McIlroy gik i stykker i 2014.

Efter at Wozniacki og Williams begge havde tabt fredag, mødtes de også kort bagefter.

- Ja, hun kom ind i omklædningsrummet bagefter. Vi var begge lidt kede af det over vores kampe, siger Williams.

- Men det er ikke verdens undergang. Tingene går videre. Jeg kan spille bedre. Men jeg ved ikke, om hun kommer til at spille bedre nu, siger hun med et smil.

- Hun har haft en fantastisk karriere. Gud, hvor kommer jeg til at savne hende.

Med i hyldestvideo

Serena Williams, der selv overraskende er ude af Australian Open, havde forberedt en hyldestvideo til sin danske veninde.

Roger Federer og Novak Djokovic medvirkede også i videoen, der blev afspillet, da Caroline Wozniackis karriere var forbi.

I videoen siger Serena Williams følgende:

- Det bliver meget svært for mig at undvære Caroline på touren (WTA Touren, red.). Hun er en af mine bedste venner. På touren har vi altid lavet så meget, så det bliver helt sikkert ikke nemt. Men jeg er meget glad på hendes vegne, og jeg ved, at hun gør det, som hun har lyst til, og det er det, det hele handler om.

Se videoen her.