Tennis

Stjerner på stribe siger farvel til Wozniacki i seks minutter lang hyldestvideo

Stjerner på stribe har i en hyldestvideo fra WTA sendt en hilsen til danske Caroline Wozniacki, der nu har indstillet sin karriere.

Se hele WTA's hyldestvideo til Caroline Wozniacki i bunden af artiklen.

I mere end 13 år har Caroline Wozniacki været en fast del af det fornemste tennisselskab.

Her har den danske stjernespiller blandt andet sat sit aftryk ved at ligge nummer ét på verdensranglisten i 71 uger og vinde 30 titler på WTA Touren - heriblandt Grand Slam-triumfen i Australien for to år siden.

Jeg elskede at se dig spille, og vi vil savne dig

Roger Federer

Men nu er det slut. Caroline Wozniacki har spillet karrierens sidste professionelle tenniskamp.

En karriere, hvor hun har spillet mod størstedelen af den kvindelige tenniselite og stiftet bekendtskab med store stjerner som Serena Williams, Roger Federer og Novak Djokovic.

Som en hyldest har de tre tenniskoryfæer sammen med en lang række andre af verdens bedste spillere nu sendt en hilsen til Wozniacki i en seks minutter lang hyldestvideo, som kvindernes tennisorganisation, WTA, står bag.

Herunder kan du læse, hvad hver enkelt spiller har sagt i WTA's hyldestvideo til Caroline Wozniacki.

Serena Williams

Det bliver meget svært for mig at undvære Caroline på touren (WTA Touren, red.). Hun er en af mine bedste venner. På touren har vi altid lavet så meget, så det bliver helt sikkert ikke nemt. Men jeg er meget glad på hendes vegne, og jeg ved, at hun gør det, som hun har lyst til, og det er det, det hele handler om.

Roger Federer

Caroline, mange gange tillykke med en fantastisk karriere. Jeg blev så glad på dine vegne, da du vandt Australian Open og blev nummer et i verden. Det er det højeste, man kan opnå i vores sport, og du gjorde det. Du har altid gjort det med et smil, og jeg har altid nydt at se dig spille. Du har haft mange kampe, hvor jeg har stået og ventet på at spille, fordi dine kampe varede i evigheder. Men det er okay, for jeg elskede at se dig spille, og vi vil savne dig. Jeg ønsker dig alt det bedste fremadrettet. Tak for alt, hvad du har gjort for tennis.

Simona Halep

Nååå, Caroline.. Jeg vil bare dele mit værste minde med dig og ikke det bedste. Men det er på en god måde. Finalen i Australian Open 2018. Det var en meget hård kamp, men på en måde var jeg faktisk glad for, at du kunne vinde din første Grand Slam mod mig. Jeg ønsker dig alt det bedste og håber at se dig igen.

Novak Djokovic

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige farvel til dig. Jeg ved, at det øjeblik kommer tættere og tættere på. Vi har kendt hinanden i lang tid, og vi har boet det samme sted i mange år. Jeg har set dig motionere på gaden og gå med dine hunde. Jeg synes, at vi har udviklet et herligt venskab. Du er en fantastisk person, og du har gjort så meget for tennis. Dit bidrag til spillet har været meget positivt, og spillet vil helt sikkert savne dig. Jeg ønsker dig og din mand, David, et fantastisk liv sammen.

Rafael Nadal

Alle elsker at se dig spille tennis, men selvfølgelig fortjener du at slappe af. Du har haft en fantastisk karriere, og jeg vil bare gerne ønske dig tillykke med alle de ting, du har opnået. Jeg håber, at jeg kommer til at se dig rundt omkring.

Elina Svitolina

Vi har haft mange hårde og lange kampe. Jeg tror, at en af de hårdeste var vores kamp i Singapore, hvor jeg kun skulle vinde ét sæt, men Caroline gjorde det meget hårdt. Hun er en stor fighter, og hun viser det altid, når hun træder ind på banen. Du må have et godt karrierestop, Caroline.

Caroline Wozniacki tabte andet sæt til Elina Svitolina og er dermed ude af dette års sæsonfinale.

Ashleigh Barty

Nyd dit karrierestop, Caroline. Du har været en utrolig konkurrent. En utrolig atlet. Du har altid fået det bedste ud af dig selv, og du har været en god ven for mig, så tak for din tid uden for banen, og tak for at have givet mig en lektion på banen et par gange. Jeg ved, at du og David (Lee, red.) vil nyde det næste kapitel af jeres liv. Tillykke med en fantastisk karriere. Du er en sand legende og en sand mester i vores sport.

Donna Vekic

Tillykke med en fantastisk karriere og alt, hvad du har opnået i din tenniskarriere. Nu er det tid til, at det virkelige liv kan begynde, og jeg ønsker dig og David alt det bedste, og jeg håber, at vi kan slå sammen en gang imellem - måske når vi er på Maldiverne sammen med en cocktail i hånden.

Naomi Osaka

Jeg vil bare sige tak for at være den første person, der lod mig slå med dig. Jeg var super nervøs. Du har slået mig et par gange, men jeg fik endelig en tilbage. Jeg håber, du får et godt karrierestop. Jeg ved, at du er rigtig glad.

Bethanie Matek-Sands

Hvorfor stopper du nu? Du er på toppen, og du spiller fantastisk tennis. Du er 12 år yngre end mig, og jeg er den, der stadig spiller. Du må nyde det, og så håber jeg, at du besøger os en gang imellem. Hvis ikke så håber jeg, at du inviterer mig med på dine ferier, for du besøger nogle ret fede steder.

Karolina Pliskova

Jeg er så ked af, at du trækker dig tilbage. Jeg vil virkelig savne dig, og jeg er sikker på, at alle spillere vil savne dig. Jeg har altid nydt at spille mod dig og træne med dig, så jeg håber at se dig rundt omkring. Du må nyde dit nye liv og have det sjovt.

Caroline Wozniacki er klar til finalen ved sæsonfinalen.

Belinda Bencic

De har spurgt mig, hvad mit bedste minde er med dig.. Jeg er ikke sikker på, at det er det bedste, men jeg kan huske, da du vandt over mig med 6-0, 6-0 i Istanbul. Det var min første kamp på aftenprogrammet mod dig, og du har altid været en, som jeg har set op til, da jeg var ung.

Alize Cornet

Jeg ønsker dig alt det bedste resten af dit liv. Jeg ved, at du har en rigtig dejlig mand og familie, og jeg har ingen bekymringer for det liv, der venter dig. Du kommer helt sikkert til at have det fantastisk, men vi kommer til at savne dig.

Samantha Stosur

Jeg vil ønske dig tillykke med en fantastisk karriere. Du er bestemt en sand mester og en fighter på banen. Mest af alt er det fantastisk, at du altid har været i stand til at forlade banen og gå i omklædningsrummet med et smil på dit ansigt. Du har altid talt med alle og bare været den, du er. Jeg har virkelig nydt nogle af de samtaler, vi har haft, og så har jeg nydt at spille mod dig. Jeg vidst altid, at det ville blive en hård, men god kamp.

John Isner

Tak for at du altid har været en af mine gode venner. Vi har haft mange sjove stunder sammen, og jeg ser frem til at se dig uden for banen så meget som muligt.

Petra Kvitova

Jeg vil altid vores samtaler. Vi har talt sammen med og været venner. Vi har grint en masse. Det har været fedt at bruge tid sammen med dig i løbet af alle årene på touren. Jeg vil helt sikkert savne dig.

Store stjerner som Serena Williams, Roger Federer og Novak Djokovic siger farvel til Caroline Wozniacki i en hyldestvideo fra WTA. Video: Christopher Roth