Tennis

Wozniacki blev på banen - ville nyde 'speciel sang' efter karrierens sidste kamp

Caroline Wozniacki lod sig hylde efter sin sidste kamp i karrieren, og her var der en særlig sang, der blev spillet.

Inden Caroline Wozniackis kamp i tredje runde i Australian Open vidste hun godt, at karrieren sang på sidste vers.

Det havde hun meddelt inden turneringen, men farvellet blev endegyldigt, da Wozniacki tabte til tunesiske Ons Jabeur tidligt fredag morgen dansk tid.

Efter nederlaget blev Wozniacki hyldet med taler, video og kram, inden hun til sidst stod alene på banen. Her brød Neil Diamonds sang, som DJ Ötzi har lavet et remix af, 'Sweet Caroline', ud i højtalerne, og den vækker en særlig følelse og gode minder hos den nu tidligere tennisspiller.

- De har spillet 'Sweet Caroline' hver gang, og det har været fantastisk. Det er en meget speciel sang – især her i Australien, hvor jeg vandt i 2018. Så det er en meget speciel sang. Publikum sang også med, så det var ret fedt, siger Caroline Wozniacki til TV 2 SPORT efter karrierens sidste kamp.

En berørt Wozniacki gik rundt på banen og vinkede ud til de omkring 10.000 tilskuere, der var til stede på Melbourne Arena, imens hun tørrede tårerne væk fra sine øjne og snøftede et par gange.

Lettet, glad og lidt ked af det

Kampen blev en opslidende affære, hvor momentum svingede, og det overordnede billede blev tegnet af en stærk tuneser med et bredt repertoire og en dansker med evnen til konstant at hænge i med det yderste af neglene.

Men da Wozniacki tabte den sidste bold, kunne hun godt mærke, at følelserne pressede sig på, og de fik frit spil.

- Jeg plejer aldrig at græde, så jeg tror, at jeg har grædt nok til næste år. Det var fantastisk. Det er glædestårer, og jeg ser frem til et nyt kapitel, der starter, siger Wozniacki.

Da Wozniacki var til stede ved pressemødet kort efter kampen, var det tydeligvis svært for hende at sætte ord på det hele.

- Jeg ved ikke rigtig, hvilke følelser jeg har lige nu. Jeg tror, at det er lettelse, det er glæde, jeg er lidt ked af. Det er fordi, det er ens sidste kamp, siger Wozniacki.

- Da jeg var en lille pige, og hvis jeg havde vidst, at det var denne måde, det skulle ende på, så havde jeg været meget, meget, meget glad.