Tennis

Wozniacki fik 'trickspørgsmål' på banen - og så brød publikum ud i grin

Caroline Wozniacki havde svært ved at svare på, om dagen for Australian Open-sejren eller hendes bryllup var den bedste for hende.

Caroline Wozniacki stod midt i et følelsesladet øjeblik, men alligevel var der stadig plads til et lille smil fra den nu tidligere tennisspiller.

Wozniacki gav et interview på banen kort efter nederlaget til tunesiske Ons Jabeur og med sig havde hun sin mand, David Lee. Han blev fremhævet af danskeren som en vigtig person i de sidste år af karrieren.

Wozniacki blev spurgt til, hvilken dag der havde været den bedste for hende: Da hun blev gift i 2019 eller vandt Australian Open i 2018.

- Det er et trickspørgsmål, sagde Wozniacki, hvorefter publikum brød ud i grin.

- Men min mand er lige der, så mit bryllup, sagde hun.

Da spørgsmålene så omhandlede Wozniackis far, Piotr, begyndte tårerne dog at trille igen.

- Støtten fra min far, der har trænet mig i alle de år, har været fantastisk, sagde Wozniacki, inden tårerne løb ned ad hendes kinder, og hun måtte holde en pause for at trække vejret.

Efter Wozniacki havde givet sin umiddelbare reaktion inde på banen, mødte Piotr hende med et stort knus, og han løftede hende op med det bredeste smil på sine læber.

'En fantastisk rejse'

Caroline Wozniacki har haft sin far på sidelinjen i størstedelen af sin karriere.

Her har han skulle balancere i mellem rollen som far og træner, og det har gjort stort indtryk Caroline Wozniacki, der ser tilbage på samarbejdet.

- Han har været der hele vejen igennem, og vi har gået igennem hele min tenniskarriere sammen – både når det har været godt og mindre godt. Men vi er altid kommet ud på den anden side, og vi har nået toppen af tennisverdenen og gjort alt det, vi kunne. Det har været en fantastisk rejse, jeg har været på med min far, siger Wozniacki til TV 2 SPORT.

Et emotionelt øjeblik

Efter at Wozniacki havde holdt sin tale og blev omfavnet sin far, kom hele Wozniacki-familien på banen.

Og det var endnu et rørende øjeblik for danskeren, da de har været en af grundstenene i hendes karriere.

- Det betyder rigtig meget at have familien med. De har altid været der, har bakket mig op og støttet mig omkring min karriere og mit liv generelt. Det var virkelig specielt og et meget emotionelt moment (da de kom på banen, red.), siger Wozniacki.

Kampen var et sandt drama og på alle måder et klassisk Wozniacki-opgør, hvor danskeren akkurat hang i i løbet af tre sæt, som tog godt og vel to timer.

Men til sidst måtte hun se sig slået af tunesiske Ons Jabeur.