Tennis

Wozniacki trænede i Steven Gerrards trøje - nu sender han personlig hilsen

Caroline Wozniacki er fan af fodboldklubben Liverpool - og især af den tidligere stjernespiller Steven Gerrard, der nu er manager i Glasgow.

- Du har givet os så mange højdepunkter.

Sådan lyder hyldesten i en helt speciel personlig videohilsen til Caroline Wozniacki, som den tidligere stjernespiller i fodboldklubben Liverpool har sendt til TV 2.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki spillede i nat sin sidste kamp i karrieren, da hun måtte sige farvel til Australian Open efter et nederlag i 3. runde. Og nu får hun altså en personlig hyldest fra Steven Gerrard, der i dag er manager i den skotske storklub Rangers FC - sendt til TV 2 via den skotske storklub.

- Hej Caroline, jeg håber du nyder din tilbagetrækning og får hvilet lidt. Jeg vil bare sige tillykke med din karriere. Du har givet os så mange højdepunkter, siger Steven Gerrard.

Han slutter den korte videohilsen med de bedste ønsker for fremtiden til den danske tennisspiller.

- Store lykønskninger og alle de bedste ønsker, siger Gerrard til sidst.

Beundringen mellem de to er gensidig.

Caroline Wozniacki er stor Liverpool- og Gerrard-fan, og da den tidligere engelske landsholdsspiller annoncerede sit farvel til Liverpool i 2015, hyldede Caroline Wozniacki ham på Twitter.

- Bedste spiller nogensinde, der har spillet i Liverpool FC. Han vil blive savnet. Alt det bedste til Steven Gerrard og hans kære, skrev hun på sin Twitter-profil.