Tennis

Nadal tager overlegen mexicansk triumf

Amerikaneren Taylor Fritz var intet match for Rafael Nadal, som tog sin ATP-titel nummer 85 i Mexico.

For 15 år siden kunne dengang 18-årige Rafael Nadal fejre sin første sejr i en stor ATP-turnering, da han strøg til tops ved Mexican Open i Acapulco.

Tidligt søndag morgen dansk tid kunne nu 33-årige Nadal så for tredje gang lade sig krone som vinder af selv samme turnering, da han i finalen i årets turnering slog amerikaneren Taylor Fritz 6-3, 6-2.

- Jeg kunne ikke være mere glad. Jeg har spillet en fantastisk turnering fra start til slut, siger den spanske verdenstoer efter sejren ifølge Reuters.

- Acapulco var den første store titel, jeg vandt i min karriere, så at kunne komme tilbage her 15 år senere er fantastisk.

Spanieren vandt også turneringen i 2013.

'En af de bedste spillere nogensinde'

Selv om 22-årige Fritz bankede ti serveesser afsted i kampen, var han reelt chanceløs mod den 19-foldige grand slam-vinder.

Nadal brød amerikanerens serv tre gange, og han dominerede kampen fra start til slut.

- Han er en af de bedste spillere, der nogensinde har været, og det viste han mig her til aften, lyder det fra den tabende finalist.

Nadal er nu oppe på 85 ATP-titler i karrieren, og sejren i Acapulco var hans første i 2020.

Han var aldeles suveræn gennem hele turneringen. Spanieren afgav ikke et eneste sæt på vejen til triumf, og kun i ét sæt formåede en modstander at vinde mere end tre partier.

Det for tiden helt korrekte navn på turneringen i Mexico er grundet dens nuværende sponsorer Abierto Mexicano Telcel presented by HSBC.