Tennis

Træner forsvarer Djokovic: - Han bad dem jo ikke blive væk

Goran Ivanisevic taler kritikken mod Novak Djokovic ned og pointerer, at stjernen stadig er en god mand, der gerne hjælper andre mennesker.

Efter en uge med kritik er der nu opbakning til Novak Djokovic, efter han rejste kritik af de coronarestriktioner, US Open har indført, inden turneringen starter i slutningen af august.

Den serbiske verdensetter bliver taget i forsvar af sin træner, Goran Ivanisevic, der nedtoner Djokovic’ kritik.

- Novak giver udtryk for sin holdning. Han bad jo ikke nogen om ikke at spille, siger Goran Ivanisevic i forbindelse med Adria Tour ifølge Tennisworld USA.

- Han er stadig en god mand, og han vil stadig bare gerne hjælpe alle folk. Der er stadig tid til alle børn, der gerne vil have taget et billede. Men der vil altid være kritikere.

Kritiseret af kvindelig kollega

Novak Djokovic var blandt andet blevet kritiseret for, at han havde problematiseret, at man kun må have én ekstra person med sig til turneringen.

Det fik den kvindelige tenniskollega Danielle Collins til at reagere på sin Instagram-story.

- Ingen har været i stand til at spille turneringer og tjene penge siden februar. Det her (US Open, red.) er en stor mulighed for, at spillere igen kan tjene penge, og her har vi så den bedste spiller i verden, der siger, at det er for besværligt for ham, hvis han kun må medbringe én person.

- Det ville være fedt, hvis verdens bedste spiller ville støtte den her mulighed i stedet for at ødelægge den for spillere og fans, sagde hun.

Udover restriktioner om medbragt personale skal spillerne også testes for coronavirus flere gange løbende, og de må ikke komme på Manhatten.

US Open bliver spillet fra 31. august til 16. september i New York-bydelen Queens. Novak Djokovic, der har vundet den amerikanske Grand Slam-turnering tre gange, vandt senest i 2018.