Tennis

2021-sæsonen ramt af aflysning

Caroline Wozniacki og Serena Williams spillede sig i double-finalen i den seneste udgave af Auckland Classic. Michael Bradley / Ritzau Scanpix

Auckland Classic i New Zealand er blevet aflyst som følge af pandemien. Arrangører håber på turnering i 2022.

Det skulle have været en af de første WTA-turneringer i 2021, men nu er Auckland Classic 2021 blevet aflyst.

Det sker, fordi det bliver for svært at afholde turneringen under den igangværende coronapandemi.

Det oplyser arrangørerne tirsdag.

Hardcourt-turneringen i New Zealand, der var planlagt til begyndelsen af januar, er en opvarmningsturnering til Australian Open og har i de senere år tiltrukket store navne.

Men ifølge turneringsdirektør Karl Budge har coronakrisen skabt et usikkert miljø, som har gjort det umuligt at arrangere en så kompleks begivenhed.

- Vi er naturligvis utroligt kede af at dele denne nyhed, men sikkerhed er nødt til at være vores første prioritet, udtaler han i en erklæring ifølge nyhedsbureauet AFP.

Karl Budge understreger i samme ombæring, at arrangørerne bestræber sig på at sikre, at turneringen bliver afholdt igen i 2022.

Wozniacki nåede langt i 2020

Ved dette års Auckland Classic vandt Serena Williams sin første WTA-turnering i tre år.

Williams slog Pegula i finalen ved ASB Classic.

Her besejrede den amerikanske tennisveteran landsmanden Jessica Pegula i finalen og tog sin første finalesejr siden Australian Open i 2017.

I samme turnering nåede Caroline Wozniacki frem til semifinalen i single.

Til gengæld fik Williams og danske Caroline Wozniacki smæk i turneringens doublefinale, som de tabte til duoen Asia Muhammad og Taylor Townsend.

Auckland Classic 2020 var Wozniackis andensidste turnering som professionel tennisspiller. Hendes sidste blev Australian Open i Melbourne.

Wozniacki og Williams mødte Muhammad og Townsend fra USA.