Tennis

Belgier i tårer efter 'frygteligt' uheld med skilt - tvunget til at trække sig

TV 2 SPORTs tenniskommentator Henrik Jensen opfordrer til, at arrangørerne får fjernet skiltene ved siden af banen.

Kirsten Flipkens var på vej mod et stort resultat, men det blev spoleret af et reklameskilt.

Den 34-årige belgiske tennisspiller mødte fredag formiddag den forsvarende Australian Open-vinder Sofia Kenin ved WTA-turneringen i Abu Dhabi.

Flipkens vandt ganske overraskende første sæt med cifrene 7-5, men mod slutningen af andet sæt fik hun en uheldig hovedrolle.

Da Lipkens skulle returnere en af Kenins bolde, kom belgieren så langt tilbage i banen, at hun kolliderede med et skilt.

- Ej, hun er snublet. Hun er faldet. Forfærdelige billeder. Det er ikke godt at se. Frygtelige billeder, lød det fra TV 2 SPORTs tenniskommentator Henrik Jensen.

Det er tydeligt at se, at Flipkens vrikker om på sin ankel.

Uheldet var så slemt, at belgieren vrikkede om på sin ankel, der hævede sig stor på ingen tid.

Få minutter senere stod det klart, at Flipkens måtte trække sig fra kampen, som hun ellers førte. Efter Flipkens sejr i første sæt, var Kenin kommet bedre med i andet sæt, som hun førte 5-4.

Flipkens er nummer 86 på verdensranglisten, hvor Kenin er nummer 4. Så havde Flipkens vundet, havde det været en mindre sensation.

Flipkens må nu antages at være tvivlsom til Australian Open, der starter 8. februar. På Tv-billederne lignede det dog, at Flipkens slipper for en brækket ankel.

Flipkens ankel hævede sig stor på ingen tid, hvorfor den eneste løsning var at forlade kampen.

Se episoden i videoen øverst i artiklen.

'Få fjernet de skilte'

De grimme scener fik kommentatorparret på TV 2 SPORT, Henrik Jensen og Tine Scheuer-Larsen, til at sætte store spørgsmålstegn.

- Hvorfor står det skilt også lige der. Det er virkelig, virkelig ærgerligt. Jeg synes, det ville være en rigtig god idé at fjerne de skilte nu. Jeg er spændt på, om det for nogle konsekvenser, lyder det fra Henrik Jensen.

Tennisekspert Tine Scheuer-Larsen har selv prøvet noget lignende, da hun var professionel tennisspiller. Og dengang blev der reageret på det.

- Jeg har selv oplevet det før, da jeg var i Monte Carlo. Her fik de hurtigt fjernet skiltene, men der er heller ikke så meget plads på Centre Court der. Så det kunne meget vel være, at der sker et eller andet nu.

Kirsten Flipkens fylder 35 år på søndag. En fødselsdag, der nok hurtigt kommer i glemmebogen. Hun er nemlig ude af WTA-turneringen i Abu Dhabi.

Det er endnu uvist, hvor slem belgierens skade er.