Tennis

- Skynd dig, OCD-skiderik, råbte tilskuer til Nadal

Spillet blev afbrudt for en kort stund, da en tilskuer ikke ville stoppe med at råbe og gestikulere af Rafael Nadal, der tog det hele med et smil.

Rafael Nadal kunne ikke rigtig gøre andet end at stå lamslået og smile af det, der pludselig udspillede sig under hans kamp ved Australian Open torsdag.

Her havde en tilsyneladende beruset kvindelig tilskuer fået nok af spanieren, som hun begyndte at råbe nedladende af, netop som Nadal skulle til at serve for en 2-0-føring i sæt.

- Skynd dig, din OCD-skiderik, råbte kvinden blandt andet ifølge Daily Mail med henvisning til Rafael Nadals særprægede rutine med blandt andet at tørre sig i sit håndklæde, sætte håret bag ørene og røre sin næse før hvert point.

Kampens dommer meddelte tilskueren, at hun 'forsinkede alt', men det holdt hende ikke fra efterfølgende at rette langefingeren ned mod Nadal.

Så kom anlæggets vagter ind og eskorterede kvinden væk til klapsalver fra tribunerne.

Rafael Nadal gestikulerede undrende, om det mon var ham, kvindens tilråb var henvendt mod.

Nadal: Stakkels dame

Rafael Nadal lod sig ikke ryste af optrinnet, og han kvitterede med et servees og en 2-0-føring, der senere blev til 3-0 og altså en sikker sejr over Michael Mmoh i anden runde.

Efterfølgende satte den 34-årige verdenstoer ord på det, der var sket på tribunen.

- Måske drak hun for meget gin eller tequila. Det var en mærkelig situation, men det var sjovt på samme tid, sagde Nadal ifølge Eurosport.

- Nogle gange gør folk nogle alt muligt. Hun gav mig fingeren, og jeg ved ikke hvorfor. Jeg var overrasket, men på samme tid tænkte jeg 'stakkels dame'.

I næste runde møder Nadal verdens nummer 69, Cameron Norrie, fra England.