Tennis

Kryptisk Serena Williams forlod pressemøde i tårer

Serena Williams gav en række kryptiske svar, da hun skulle forholde sig til fremtiden efter Australian Open.

I tre minutter svarede en bedrøvet Serena Williams høfligt på journalisternes spørgsmål umiddelbart efter, at hun var røget ud af Australian Open.

Men da hun blev bedt om at forholde sig til, hvad der gik galt i kampen mod Naomi Osaka, blev det pludselig for meget for den amerikanske tennisstjerne.

- Jeg ved det ikke. Jeg er færdig, sagde Williams og forlod med tårer i øjnene pressemødet.

Forinden blev hun blandt andet spurgt ind til sin ageren, da hun forlod banen. Hun placerede sin ene hånd på sit hjerte og vinkede med den anden ud til publikum, der kvitterede med et stående bifald.

- De australske tilskuere er bare fantastiske.

Det virkede, som om du sagde farvel?

- Jeg ved ikke. Hvis jeg nogensinde siger farvel, vil jeg ikke sige det til nogen, lød det kryptisk fra den 39-årige amerikaner, der har vundet ikke færre end 23 Grand Slam-titler - heriblandt syv titler 'Down Under'.

Ved ikke, hvad fremtiden bringer

Serena Williams nåede semifinalen i Australian Open, men måtte se sig slået i to sæt af japanske Naomi Osaka. Det blev dermed amerikanerens afslutning på årets første Grand Slam, der grundet coronavirus var præget af stor usikkerhed både før og under turneringen.

Og netop den store usikkerhed gør, at Serena Williams ikke ved, hvordan hun skal forholde sig til de kommende måneder, hvor der trods den globale pandemi er planlagt en række WTA-turneringer i Europa, Mellemøsten og USA.

- Jeg har ikke tænkt så meget over det. Det har været interessant at gennemgå den her periode med en pandemi. Jeg har i hvert fald fået noget erfaring. Men ellers har jeg ikke gjort mig store tanker, siger Serena Williams.

Om Serena Williams vender tilbage til Australian Open, må tiden vise. I første omgang gælder det finalen, hvor Naomi Osaka på lørdag skal møde amerikanske Jennifer Brady.