Tennis

Holger Rune skal møde specialist i ATP-debut

Det bliver den femteseedede Albert Ramos-Vinolas, som Holger Rune skal møde i sin første ATP-kamp.

16 år.

Det er aldersforskellen mellem danske Holger Rune og hans modstander i ATP-debuten, der kommer i Argentina i den kommende uge.

Holger Rune skal møde 33-årige Albert Ramos-Vinolas, der er seedet som nummer fem i turneringen og er nummer 47 på verdensranglisten.

Derfor erkender TV 2 SPORTs tennisekspert Peter Bastiansen, at Holger Rune kommer på særdeles hårdt arbejde i sin første ATP-kamp.

- Det ville have været en svær modstand, uanset hvem han havde trukket. Han skal møde en spanier, der er ekstremt motiveret. Han har været på ATP Touren i mange år og har oplevet mange store succeser. Det er en rigtig grushaj, han skal op imod, siger Bastiansen.

Dog er den unge dansker ikke uden chancer.

- Han skal ikke tænke så meget over, hvem han står overfor. Holger Rune skal spille det spil, han kan. Han er aggressiv, sulten og spændt til bristepunktet. Spiller Holger Rune godt, kan han lige så godt vinde.

Spanieren kender jo ikke Holger, men har garanteret hørt en masse om ham

Peter Bastiansen, tennisekspert TV 2 SPORT

Spanieren er storfavorit

Albert Ramos-Vinolas er faktisk allerede i gang i Argentina, da han lige nu tørner ud i ATP-turneringen i Cordoba. Her har han for nyligt imponeret ved at slå verdens nummer ni, Diego Schwartzman.

Derefter erkender Peter Bastiansen også, at favoritværdigheden er i spanierens favør.

- Vinolas er selvfølgelig storfavorit, og jeg vil sige, at det er 80-20 til spanierens fordel. Men vi har før set overraskelser, og Holger vil gå ind for at bevise sit værd.

- Spanieren kender jo ikke Holger, men har garanteret hørt en masse om ham, men har aldrig set ham på ATP Touren.

Hvis Holger Rune besejrer Albert Ramos-Vinolas, skal han enten møde tyske Dominik Koepfer eller argentinske Thiago Agustin Tirante.

Du kan se ATP-turneringen fra Buenos Aires på TV 2 PLAY.

TV 2 SPORT arbejder på at få Holger Runes kamp på en TV-bane. Lykkes det, kan den ses på TV 2s kanaler.