Tennis

Holger Rune klar til ny ATP-turnering

Holger Rune har takket ja til et wildcard til ATP 250-hovedturneringen i AnyTech365 Andalucía Open.

Søndag går det løs i Puente Romano Tennis Club på den spanske solkyst i Marbella, når AnyTech365 Andalucía Open slår dørene op for verdensstjerner som Andrey Rublev, Roberto Bautista Agut og Stan Wawrinka.

Men der vil også være dansk islæt i turneringen. 17-årige Holger Rune har nemlig fået tilbudt et wildcard, som han har takket ja til.

- Wildcardet betyder rigtig meget for mig. Jeg har spillet to ATP´er i hele mit liv, og jeg synes faktisk, det er gået meget godt. Så at få endnu en chance er fuldstændig fantastisk. Det er virkelig et stærkt felt, når man kigger på rangeringen, men jeg er klar til at gøre mit bedste, siger Holger Rune til turneringens hjemmeside.

Den unge tenniskomet glæder sig til at komme tilbage til tennisanlægget, omgivelserne og selve turneringen i Marbella.

- Jeg er jo ikke favorit til at vinde turneringen, men omvendt ved jeg, at jeg godt kan, hvis bare jeg går ind og fokuserer på at kæmpe i hver match. Jeg har mine små fokusområder, som jeg går og tænker på, når jeg er i kampen. Dem vil jeg fokusere på og samtidig tage en bold af gangen. Jeg vil give den fuld gas i hver kamp, og så må vi se, hvad der sker.

Holger Rune er rangeret som nummer 317 i verden og skal møde flere spillere, der er i verdens top-100.

En stor glæde

Det er andet år i træk, at direktør for AnyTech365, Janus R. Nielsen, peger på det danske stortalent i tildelingen af wildcards. Det sker med opbakning fra ATP-organisationen.

- Det er en stor glæde for mig at kunne tilbyde Holger Rune et wildcard direkte til hovedturneringen. Jeg håber naturligvis, at han gør det godt. Det er jo ikke længe siden, han slog en top-100-spiller, så det håber jeg selvfølgelig, at han gør igen i vores turnering, fortæller den danske direktør Janus R. Nielsen.

Holger Rune deltager ikke kun i ATP 250-turneringen, men også i kvalifikationen til Challenger 80.