Tennis

Federer trækker sig fra French Open

Den schweiziske stjerne trækker sig, fordi han føler sig nødsaget til at lytte til sin krop.

Roger Federer trækker sig fra French Open. Det oplyser arrangøren af turneringen i en pressemeddelelse.

Den schweiziske tennisstjerne har tidligere proklameret, at han overvejede at trække sig på grund af det knæ, han er blevet opereret i flere gange sidste år.

Det er nu en realitet, at han ikke stiller op til sin kamp i fjerde runde mod italienske Matteo Berrettini.

- Efter samtaler med mit team har jeg besluttet, at jeg bliver nødt til at trække mig fra French Open. Efter to knæoperationer og over et års rehabilitering er det vigtigt, at jeg lytter til min krop og sørger for, at jeg ikke skubber mig selv for hurtigt på vej tilbage.

- Jeg er begejstret over at have fået tre kampe under mit bælte. Der er ingen større følelse end at være tilbage på banen, siger stjernen i en pressemeddelelse på French Opens hjemmeside.

French Open begræder det

Hos turneringsarrangørerne er man naturligvis kede af, at den store stjerne må sige farvel efter tre kamp.

- Roland-Garros-turneringen er ked af, at ​​Roger Federer trækker sig, efter han kæmpede utroligt i går aftes (lørdag, red.).

- Vi var alle glade for at se Roger tilbage i Paris, hvor han spillede tre kampe på højt niveau. Vi ønsker ham held og lykke resten af ​​sæsonen, siger turneringsdirektør Guy Forget i pressemeddelelsen.

Lørdagens kamp var så højintens og tæt, at den først sluttede efter midnat.

Undervejs i turneringen har Roger Federer gjort det af med Denis Istomin, Marin Čilić og altså Dominik Koepfer.

Roger Federer kan nu forberede sig til græssæsonen, som går i gang inden længe. Her er det helt store mål Wimbledon, som skydes i gang 28. juni.