Tennis

Sad ned og vandt afgørende point

Belinda Bencic er klar til kvartfinalen i WTA-turneringen i Berlin.

Den stærke tennisspiller fra Schweiz Belinda Bencic vandt et af de vildeste point i sæsonen, da hun besejrede Petra Martic i en stor græsturnering i Berlin.

- Jeg aner ikke, hvad der skete, men jeg reagerer bare med en refleks. Jeg faldt på græsset fremme ved nettet, og på en eller måde fik jeg styret bolden over netkanten, og så vandt jeg det vigtige point, sagde en grinende og smilende Belinda Bencic efter sejren i to sæt over kroatiske Martic.

Det var ren komik og flot refleks af den 24-årige schweizer, som snublede fremme ved nettet i en vigtig duel i slutningen af anden sæt.

Bencic sad på bagdelen og fik alligevel sendt bolden retur til sin modstander, selvom hun nærmest lå ned på banen i det lille servefelt.

Bencic formåede endda at komme hurtigt op på benene igen og fik vundet pointet, som gav hende en føring på 5-4 i anden sæt.

- Jeg har vist ikke vundet sådan et vigtig bold før i karrieren på den måde, men jeg er meget glad for, at det lykkedes, for det var så afgørende et point, som var med til at give sejren, fortalte Bencic tilskuerne i Berlin, som jublede over det fantastiske underholdende point.

Også TV 2 SPORT's tennisekspert Tine Scheuer måbede og måtte rejse sig op i kommentatorboksen og klappe efter den sjove og vilde duel.

- Det er helt forrygende reageret af Bencic i den situation på så afgørende et tidspunkt i kampen. Hun har altid haft en glimrende teknik, og her fik Bencic vist, at hun også kan spille god tennis, selvom hun er helt nede og ligge på græsset.

Belinda Bencic vandt kampen i to sæt 6-3 6-4 og er klar til kvartfinale i Berlin, hvor hun skal på banen på fredag i en af de store optaktsturneringer på græs inden Wimbledons start den 28. juni.