Wimbledon

Brite nød sin sejr – indtil han opdagede sin kommende modstander

25-årige Cameron Norrie fik publikum til at grine, da han hørte, at han potentielt kan møde Roger Federer i tredje runde.

For første gang nogensinde er 25-årige Cameron Norrie klar til tredje runde ved Wimbledon.

Det skete efter en sejr på 6-3, 6-1 og 6-2 over Alex Bolt fra Australien. Briten var yderst tilfreds med sin sejr ved anden runde. Smilet blev dog en smule skævt, da han efter kampen hørte, at hans kommende modstander skulle findes imellem Richard Gasquet og stjernen Roger Federer.

Og det var tydeligt at høre, hvad Norrie foretrak.

Vi skal snakke om din næste modstander. Og det er enten Gasquet eller en bestemt Roger Federer…

- Kom så, Gasquet!, sagde Norrie hurtigt efterfulgt af et stort og langt grin fra publikum.

- Det bliver interessant at møde enten Richard eller Roger. De er begge gode spillere, og det er endnu en mulighed for at komme på banen og nyde endnu en kamp ved Wimbledon.

- Men hvis der er et tidspunkt, hvor man skal møde Roger, er det nok nu. Han er stadig en ok spiller. Han kan stadig spille, sagde Norrie med et skævt smil på læben og fik publikum til at grine.

Jeg kunne ikke være gladere for det, jeg har leveret

Cameron Norrie

- Fantastisk at være tilbage

Uanset hvem Norrie kommer til at møde, er det sikkert, at han vil give dem kamp til stregen.

Der er nemlig kun to spillere, der har vundet flere kampe på ATP Touren i år, end han har, og det er græske Stefanos Tsitsipas og russiske Andrey Rublev.

Norrie vil nu tage den gode form med videre til sin næste kamp. Og her håber han også, at hjemmebanepublikummet er med ham.

- Det er fantastisk at være tilbage her ved Wimbledon i år. Fansene var fantastiske, og de fik det til at føle det som noget specielt. Jeg kunne ikke være gladere for det, jeg har leveret, siger Norrie.

Norrie er rangeret til nummer 34 på verdensranglisten, og det betyder, at han er seedet under Wimbledon.