Wimbledon

Murray nedstirrede og skreg ad fans

Andy Murray brugte sine fans’ begejstring til at overkomme en svær kamp mod Oscar Otte onsdag aften.

Med en knyttet hånd skreg den britiske hjemmebanefavorit ud til de ekstatiske tilskuere.

Skotske Andy Murray brugte sine fans til at kæmpe sig igennem til tredje runde ved Wimbledon efter en hård kamp mod tyske Oscar Otte.

Det føles som om, at man fik deres gejst

Andy Murray

Kampen måtte ud i fem sæt, og da triumfen endelig var i hus, takkede han den mest højtråbende skotske fan ved at uddele en trøje til ham.

- Der var mange fans. Der var også en kvinde nær de fyre i Skotland-trøjer. De var virkelig bare højtråbende, og de sad tæt på der, hvor jeg havde mit håndklæde, og de stod altid op og heppede, sagde Andy Murray på pressemødet efter kampen.

Da Murray var i størst problemer, råbte han ud til de enkelte tilskuere, der kom med støttende tilråb til skotten. Og når det gik godt, stirrede han også intenst på dem.

- Jeg håber, at fansene kan lide det og ikke tænker, at det er lidt mærkeligt, at jeg sådan stirrer på dem og skriger ad dem i en time. Men de ser ud til at nyde det. Det hjælper (at gøre det, red.). Det er noget, jeg har gjort flere gange i løbet af årene i specielle kampe, sagde Murray.

Fik gejst fra fans

Murray, der ligger nummer 118 på verdensranglisten, er med på et wildcard i dette års turnering, mens han arbejder sig tilbage i form efter en hofteoperation.

Han fortæller, at han drives af tilskuernes jubel.

- Der stod også en fan dernede, hvor radiofolkene sidder. Han stod bare op hele tiden, skabte stemning og fangede min opmærksomhed. Hver gang, jeg vandt eller tabte et point, kiggede jeg på ham. Det føles som om, at man fik deres gejst. Og ja, det var virkelig rart.

Murray møder i næste runde den tiende seedede canadier Denis Shapovalov.