Wimbledon

Nu forklarer 18-årig komet, hvorfor hun trak sig fra Wimbledon

Wimbledons største overraskelse, Emma Raducanu, måtte trække sig fra fjerde runde, da hun ikke kunne få vejret.

Der gik et mindre chok igennem publikum, da speakeren annoncerede, at Emma Raducanu ikke kom tilbage på banen og dermed trak sig fra Wimbledon.

Den 18-årig komet tog alt og alle med storm i løbet af turneringen, men fjerde runde blev endestationen. I kampen mod Ajla Tomljanovic mandag måtte hun have hjælp af en læge på sidelinjen efter tre partier i andet sæt.

Jeg tror, at hele oplevelsen ramte mig

Emma Raducanu

Hun blev efterfølgende hjulpet i omklædningsrummet, hvorefter meldingen kom fra speakeren.

Der kom ikke nogen udtalelse fra den unge brite mandag aften, men tirsdag har hun givet lyd fra sig.

- Jeg ville bare gerne have, at I alle sammen får at vide, at jeg har det meget bedre denne morgen, skriver hun på sociale medier.

- I slutningen af første sæt – efter nogle intense dueller – begyndte jeg at trække vejret tungt, og jeg blev svimmel. Den medicinske stab rådede mig til ikke at fortsætte, selvom jeg kunne mærke, at det var det sværeste i verden ikke at ende mit Wimbledon ude på banen. Men jeg havde det ikke godt nok til at kunne fortsætte.

Sender stor tak til folk

Raducanu ønsker Ajla Tomljanovic tillykke med det videre avancement, men ærgrer sig over den måde, kampen sluttede på.

- Jeg spillede mit livs bedre tennis i denne uge foran et fantastisk publikum, og jeg tror, at hele oplevelsen ramte mig, skriver hun.

- Jeg vil gerne takke de folk, der har heppet på mig i hver eneste kamp. Jeg ville så gerne vinde for jer. Jeg er taknemmelig for alt det, jeg har opnået, og jeg vil komme stærkere tilbage. Jeg kan ikke vente med at se jer igen.

Ajla Tomljanovic var i aktion igen tirsdag, men her tabte hun i to sæt til landsmanden og verdensetteren, Ashleigh Barty.